Slávistky na titul nedosáhly | SK Slavia Praha
Více

Slávistky na titul nedosáhly

Fotbalistky Slavie titul nezískaly. Na domácím hřišti nestačily na Spartu a prohrály celkem jednoznačně 3:0.

PRAHA/HORNÍ MĚCHOLUPY - Fotbalistky Slavie titul nezískaly. Na domácím hřišti nestačily na Spartu a prohrály celkem jednoznačně 3:0. Dorostenky Slavie dokázaly Spartu porazit 5:3! Tři branky vstřelila Brázdová a dvě branky Vyskočilová.

Slávistky čekal velice náročný úkol, pokud chtěly získat titul, musely vyhrát o tři branky. Bohužel nenastoupila Taušová ani Voňková. Bohužel celý zápas ovlivnil hned úvod, když jsme ve 4. minutě inkasovali po rohu a nutno dodat, že po našem zaváhání. Slávistky to poznamenalo, otočit zápas proti Spartě není jednoduché a navíc když musíme vyhrát o více branek. 

Sparta navíc získala sebevědomí a stačilo jí podržet balón. My jsme si za celý zápas bohužel nedokázali vypracovat moc šancí. Nutno však dodat, že i když Sparta byla lepší, tak toho taky moc neměla. Ve 40. minutě hlavičkovala vedle branky Ringelová a o chvíli později z dálky střílela Pivoňková. Ve druhém poločase přidala Sparta dvě branky a tím si zajistila titul. 

V 66. minutě z dálky zakončila Pivoňková a v 78. minutě po dlouhém balónu a následném centru z pravé strany zakončovala do prázdné branky Bartoňová. 

Slavia - Sparta 0:3 (0:1)

Branky: 4. Ondrušová, 66. Pivoňková, 78. Bartoňová
Slavia: Krömrová - Králová, Budošová, Pincová, Tomášková - Nepokojová (69. Holečková), Pěničková, Odehnalová (75. Dědinová), Cahynová, Krůzová (75. Beštová) - Divišová
Diváci: 450


Dorostenky Slavie dokázaly Spartu porazit 5:3! 

Slavia - Sparta 5:3 (3:2)

Branky: 11. (pen.), 17. a 70. Brázdová, 3. a 61. Vyskočilová - 22. Šturmová A., 39. Šturmová E., 60. Napoleaová

Slavia: Majerová - Beštová, Bažoutová, Němečková Al., Lébrová - Dědinová (Němečková An.), Klesnilová (80. Palková), Břížďalová, Brázdová, Dlouhá - Vyskočilová (79. Bardová)






Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články