Recepce v Edenu se oblékla do slávistického hávu | SK Slavia Praha
Více

Recepce v Edenu se oblékla do slávistického hávu

<p> Recepce stadionu v&nbsp;Edenu z&iacute;skala novou tv&aacute;ř! Už na derby se Spartou přiv&iacute;tali n&aacute;v&scaron;těvn&iacute;ky na VIP recepci legendy Slavie Franti&scaron;ek Vesel&yacute;, Pepi Bican, Anton&iacute;n Puč, Franti&scaron;ek Pl&aacute;nička a John William Madden.</p>

PRAHA/EDEN – Recepce stadionu v Edenu získala novou tvář! Už na derby se Spartou přivítali návštěvníky na VIP recepci legendy Slavie František Veselý, Pepi Bican, Antonín Puč, František Plánička a John William Madden.

Pravou stranu za recepcí Slavie zdobí velkoplošná fotografie zaplněného stadionu. Ta byla pořízena během prvního ligového utkání v novém Edenu, ve kterém si Slavia remízou s Jabloncem zajistila mistrovský titul.

Čelní stranu proti vchodu ozdobil výrazný nápis SK Slavia Praha, znak 120. výročí založení klubu a čtyři fotografie s letopočty jako připomínky významných milníků v historii Slavie. 1893 a první fotografie Akademického cyklistického odboru Slavie s vlajkou s červenou hvězdou, 1911 a fotografie týmu s trenérem Johnem Maddenem, 1938 a Slavia jako vítěz Středoevropského poháru a 2009 jako připomínka posledního ligového titulu.

Fanoušky přivítají František Veselý, Pepi Bican, Antonín Puč, František Plánička a Joh Madden.

Fotografie zaplněného stadionu z prvního ligového utkání v novém Edenu proti Jablonci.

V čele recepce je velký nápsi SK Slavia Praha a připomínka čtyř výrazných okamžiků v historii našeho klubu.

František Veselý, 1943 - 2009.

Josef Bican, 1913 - 2001.

František Plánička, 1904 - 1996.

John William Madden, 1865 - 1948.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články