Slavia má dvojnásobné zastoupení v nové fotbalové anketě pořádané Ligovou fotbalovou asociací.

"> Slávisté v nominaci nové ankety Trenér a Hráč měsíce | SK Slavia Praha
Více

Slávisté v nominaci nové ankety Trenér a Hráč měsíce

<p style="margin-bottom: 0cm"> Slavia m&aacute; dvojn&aacute;sobn&eacute; zastoupen&iacute; v nov&eacute; fotbalov&eacute; anketě poř&aacute;dan&eacute; Ligovou fotbalovou asociac&iacute;.</p>

 

V nominaci ankety Trenér měsíce září je trenér Slavie Petr Rada

 

Foto: Martin Malý.

 

Trojlístek trenérů Petr Rada, Roman Pivarník a Svatopluk Habanec nominovala pětičlenná expertní skupina tvořená zástupci televizní stanice FANDA a internetového portálu iDNES.cz.

 

Slavia pod taktovkou Petra Rady prožila výsledkový vzestup završený skalpem Sparty v derby pražských »S«.

 

Do ankety se mohou zapojit fotbaloví fanoušci, kteří svými hlasy na internetové stránce www.hracatrenermesice.cz určí historicky prvního Trenéra měsíce. Hlasování potrvá do neděle 7. října do 12 hodin. Jméno vítěze zářijového dílu bude oznámeno v úterý 9. října.

 

 

Martin Latka je v nominaci ankety Hráč měsíce září

 

Foto: Martin Malý.

 

Historicky první vítěz zbrusu nové ankety pořádané Ligovou fotbalovou asociací (LFA) vzejde z tria Martin Latka (SK Slavia Praha), Michal Ordoš (Sigma Olomouc) a Stanislav Tecl (Vysočina Jihlava).

 

Rozhodla o tom pětičlenná expertní skupina složená ze zástupců televizní stanice FANDA a internetového portálu iDNES.cz.

 

Experti vyhodnotili čtyři odehraná zářijová kola. U Martina Latky byl oceněn jeho lví podíl na sérii neprůstřelnosti Slavie, která už více než osm hodin hry nedostala gól. Zkušený obránce navíc k dokonalé obranné práci připojil i vítěznou branku v sobotním prestižním derby se Spartou.

 

Do ankety Hráč měsíce září se mohou zapojit fotbaloví fanoušci, kteří svými hlasy na internetové stránce www.hracatrenermesice.cz určí vítěze. Hlasování potrvá do neděle 7. října do 12 hodin. Jméno vítěze zářijového dílu bude oznámeno v úterý 9. října.

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články