Los Poháru UEFA: Besiktas Istanbul! | SK Slavia Praha
Více

Los Poháru UEFA: Besiktas Istanbul!

V osmifinále Poháru UEFA narazíme na první tým turecké ligy Besiktas Istanbul. Náš soupeř přešel ve třetím kole přes slavné Dynamo Kyjev – doma vyhrál 3:1, na Ukrajině ve čtvrtek remizoval 0:0.<br> Hracími dny jsou čtvrtky 20. a 27. února, začínáme na Strahově. V Nyonu se dnes losovalo i čtvrtfinále – v případě vyřazení tureckého celku nás čeká lepší z dvojice Lazio - Krakov.
V osmifinále Poháru UEFA narazíme na první tým turecké ligy Besiktas Istanbul. Náš soupeř přešel ve třetím kole přes slavné Dynamo Kyjev – doma vyhrál 3:1, na Ukrajině ve čtvrtek remizoval 0:0.
Hracími dny jsou čtvrtky 20. a 27. února, začínáme na Strahově. V Nyonu se dnes losovalo i čtvrtfinále – v případě vyřazení tureckého celku nás čeká lepší z dvojice Lazio - Krakov.

„Dostali jsme už třetí mužstvo, které je ve formě, bohužel,“ prohlásil v reakci na los trenér Miroslav Beránek. „Šance? Předem jsou vždy padesát na padesát. Začínáme shánět informace. Ale turecký fotbal šel v poslední době hrozně nahoru, v osudí byl ještě Denizlispor. To hovoří samo za sebe. V žádném případě však nejsme poraženi předem,“ pokračoval kouč. K faktu, že se úvodní duel odehraje v Praze, poznamenal: „Třikrát jsme začínali venku a šli jsme dál, teď si role prohodíme. S tím se nedá nic dělat, beru to jako fakt.“ Slavia by v případě postupu narazila nejspíš na Lazio, které je v dvojzápase s Krakovem jasným favoritem. „Tak na to neříkám vůbec nic. Ještě jsme nevyhráli a Lazio také ne. Před námi je Besiktas.“

http://www.bjk.com.tr

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články