Vedení Slavie k opatřením po zápase s Teplicemi | SK Slavia Praha
Více

Vedení Slavie k opatřením po zápase s Teplicemi

EDEN – Rádi bychom se omluvili široké slávistické veřejnosti, všem věrným a oddaným fanouškům i partnerům SK Slavia Praha za nedůstojný průběh a výsledek pondělního utkání 5. kola Gambrinus ligy SK Slavia Praha vs FK Teplice.

Plně si uvědomujeme oprávněnou nespokojenost a obrovské rozčarování našich příznivců s výkonem na hřišti, který nebyl hoden jména Slavie a který je neslučitelný s bohatou tradicí a odkazem legendárních hráčů nejstaršího českého klubu.

Na základě důkladné a komplexní analýzy pondělního utkání, jejíž součástí byly i osobní pohovory s hráči a členy realizačního týmu, budou následovat další kroky.

Ve čtvrtek bude A-mužstvo Slavie seznámeno s rozhodnutím představenstva v souvislosti s pondělním zápasem. Poté bude zveřejněno na oficiálních stránkách klubu prohlášení hráčů a realizačního týmu směrem k fanouškům a celé slávistické veřejnosti.

K žádným personálním změnám v tuto chvíli klub přistupovat nebude. Složení realizačního týmu se pro následující zápasy nemění.

Jaromír Šeterle

Generální ředitel SK Slavia Praha – fotbal a.s. 


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články