Pokuta za zápas s Teplicemi jeden milion korun | SK Slavia Praha
Více

Pokuta za zápas s Teplicemi jeden milion korun

PRAHA/EDEN – Nedůstojné utkání s Teplicemi bude mít pro hráče a realizační tým finanční následky.

„Za ostudný výkon jsme se rozhodli udělit penalizaci ve výši jednoho milionu korun pro celé A-mužstvo, realizační tým včetně sportovního vedení. Pokud mužstvo nevyhraje tři následující zápasy se Znojmem, s Chomutovem a s Jihlavou, budou následovat další finanční postihy. Za každý nevyhraný zápas bude mužstvu udělena pokuta půl milionu korun,“ uvedl generální ředitel Slavie Jaromír Šeterle.

Postihy za utkání s Teplicemi byly hráčům a realizačnímu týmu oznámeny ve čtvrtek ráno před tréninkem.

„Došli jsme k rozhodnutí, že práce ze strany hráčů nebyla provedena patřičným způsobem a že za to musí nést finanční důsledky. Představenstvo společnosti se rozhodlo udělit celému týmu včetně realizačního týmu a sportovního vedení jednorázovou finanční pokutu ve výši jeden milion korun. A aby to nebyl jen výkřik zpět k tomu, co už se odehrálo, a aby byla dostatečná výstraha i do dalšího období, má mužstvo podmínečnou pokutu půl milionu korun za každý ze tří následujících zápasů, které nás čekají do reprezentační pauzy, to znamená utkání se Znojmem, v poháru s Chomutovem a ligové utkání s Jihlavou. Půl milionu korun za každý zápas, pokud tento zápas mužstvo nevyhraje,“ upřesnil opatření ve čtvrtek dopoledne generální ředitel klubu Jaromír Šeterle.

„Nepřikročili jsme k žádným hysterickým krokům, stavíme se k tomu racionálně. Samozřejmě jednou věcí je finanční stránka, následovat budou ale i další. Všichni hráči podepsali prohlášení, které zveřejníme na našich informačních kanálech. Mužstvo bude také průběžně doplňováno o další hráče, o posily tak, aby byl tým kvalitnější,“ přiblížil Jaromír Šeterle další kroky vedení Slavie.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články