V Edenu odstartoval nový projekt Slávistické školičky | SK Slavia Praha
Více

V Edenu odstartoval nový projekt Slávistické školičky

EDEN – Více než třicet tříletých a čtyřletých dětí se přihlásilo do premiérového ročníku Slávistické školičky.
„Scházíme se jednou týdně. Školička je zaměřena na všeobecnou pohybovou dovednost, není to jen o fotbale. Aby se nám například nestávalo to, že k nám přijde dítě v osmi letech a neumí udělat kotrmelec. S dětmi je potřeba neustále komunikovat,“ uvedl šéftrenér přípravek Přemysl Jakl.

Nábor do Slávistické školičky i do týmů přípravek se konal v tréninkovém areálu Slavie v Edenu v září a tradičně vzbudil velký zájem. Pokud někteří rodiče se svými dětmi nestihli do Edenu na nábor dorazit, přihlásit se mohou i dodatečně.

„Na klubovém webu Slavie je na mě kontakt, rodiče mohou kdykoliv volat, sdělíme jim potřebné informace, časy tréninků a podobně. Rádi je v Edenu uvidíme,“ dodal Přemysl Jakl.

A co je cílem Slávistické školičky? „Věnovat se dětem hlavně po pohybové stránce. Samozřejmě uvítáme, když potom později přejdou ze školičky do nejmladšího týmu přípravky a stanou se hráči Slavie Praha,“ doplnil šéftrenér přípravek.

„Budeme jenom rádi, když si děti vybudují ve školičce vztah ke Slavii i k fotbalu a když budou dál pokračovat u nás. Ale podmíněné to pochopitelně není,“ vysvětlil manažer mládeže Karol Kisel, který je autorem projektu Slávistické školičky.

„Rád bych poděkoval všem trenérům, kteří se na přípravě náboru a realizaci Slávistické školičky podíleli. Jejich ochota a velká obětavost pro tuto práci opravdu nezná mezí. Práce v naší přípravce je velice koncepční a na vysoké úrovni. Ale nerad bych opomenul ostatní, protože Slavia má v celém úseku mládeže velice kvalitní trenéry, kteří všichni odvádějí skvělou práci,“ uzavřel Karol Kisel.

Kontakt: Šéftrenér přípravek Přemysl Jakl, telefon: 606 376 626 

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články