Miroslav Koubek hodnotí utkání ve Varnsdorfu | SK Slavia Praha
Více

Miroslav Koubek hodnotí utkání ve Varnsdorfu

VARNSDORF/V KOTLINĚ – Slavia si veze z Varnsdorfu do pražské odvety bezbrankový výsledek, trenér Miroslav Koubek ale na výkonu svých svěřenců našel spoustu nedostatků. „Náš výkon suma sumárum hodnotím jako účelový. Splnili jsme cíl neinkasovat, na druhou stranu jsme ani my branku nedali,“ bilancoval po utkání trenér sešívaných.
„Myslím si, že jsme viděli typický pohárový duel se soupeřem z první ligy. Bylo to přesně takové, jaké jsme čekali. Jsou to vždycky náročné zápasy, což vidíme i na výsledcích jiných soupeřů, Viktorka Žižkov porazila Brno, Varnsdorf tu předtím porazil Teplice, které mají na podzim obrovskou formu,“ začal své hodnocení trenér Slavie Miroslav Koubek.

„Věděli jsme, že duely s takovým soupeřem, který se nachází v dobré sportovní pohodě a praktikuje zajímavý a pěkný způsob hry, budou hodně náročné. Více zakončení měli domácí, byli nesmírně uvolnění, čiperní, pracovití a běhaví a s jejich stylem dlouhých nákopů za linii jsme občas měli problém, i když jsme na ně byli připraveni. Hráčům bych v defenzivní fázi spoustu věcí vytknul,“ viděl Koubek nedostatky ve hře Slavie.

„Myslím si, že první poločas nakonec na šance skončil stejně, branka nepadla. Ve druhém poločase jsme si místy vytvořili územní převahu, soupeř nás ale k ničemu většímu nepustil. Varnsdorf má navíc velmi dobrý přechod do útoku, celý zápas byl nebezpečný,“ pokračoval kouč sešívaných.

„Suma sumárum náš výkon v tuto chvíli hodnotím jako účelový. Prvním cílem bylo tady neinkasovat a občas i se štěstím jsme všechny příležitosti soupeře přežili, i když vstup do utkání byl katastrofální, hned v první minutě gólovka. To druhé jsme ale nesplnili. Chtěli jsme tady dát branku,“ mrzelo Koubka.

„Duel se ještě nepřiblížil rozhodnutí. Víme, že výsledek je ošemetný a ve druhém zápase máme co dělat,“ je si vědom trenér Slavie.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články