ONLINE: Slavia hraje doma se Znojmem se změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje doma se Znojmem se změnami v sestavě

PRAHA/EDEN – Slávisté v rámci 20. kola Gambrinus ligy hrají v Edenu se Znojmem. Do sestavy se vrátil kapitán Karel Piták a do obrany Milanové Škoda a Nitrianský.
Obrana má proti Znojmu tedy toto složení: Nitrianský, Škoda, Smejkal, Ritchie. V záloze zůstal Robert Hrubý, kterého ve středu pole doplnil Jaromíra Zmrhala.

Karel Piták nastoupí na pro něj v poslední době netradičním místě levého křídla, pod Tomášem Necidem bude operovat Damien Boudjemaa a zprava hraje Martin Juhar. Karetní trest do hry nepustí Marcela Gecova, zranění Martina Dobrotku a Tomáše Mičolu a viróza Mateje Rakovana

Znojmo je v tabulce na 9. místě a na sešívané má dvoubodový náskok. Na podzim Slavia v Brně, kde Znojmo hraje své domácí zápasy, vyhrála díky gólu Štěpána Koreše 1:0.

Sestava Slavie: Čontofalský – Nitrianský, Škoda, Smejkal, Ritchie – Hrubý, Zmrhal – Juhar, Boudjemaa, Piták - Necid

Náhradníci: Černý, Prošek, Lička, Mensah, Neves, Vošahlík, Dostál 

Sestava Znojma: Hrubý – Mudra, Odehnal, Hnaníček, Helísek – Reljić, Lacko, Haurdić, Cihlář – Diarrassouba, Vašíček



Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články