Informace pro fanoušky před vršovickým derby od pořadatele | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky před vršovickým derby od pořadatele

PRAHA/EDEN – V neděli večer od 20:15 se Slavia představí v Ďolíčku proti Bohemians Praha 1905. Jedná se o velmi důležité ligové střetnutí pro oba kluby, pořadatel utkání nás poprosil o zveřejnění několika důležitých informací pro fanoušky před samotným duelem.
Sektor hostů pro fanoušky Slavie má kapacitu 250 míst a je vyprodán. Hostující fanoušci mají přístup do svého sektoru „D-hosté“ z ulice Sportovní (od křižovatky s Vršovickou ul.) pouze vchodem č.2 (viz příloha-plánek). Údaje na samotné vstupence se musí shodovat s údaji v dokladu totožnosti návštěvníka V sektoru Slavie budou na základě dohody obou klubu asistovat také čtyři slávističtí stewardi.

Pořadatel utkání nadále uvádí, že si fanoušci Slavie kupovali vstupenky i do dalších sektorů, a proto tomu budou odpovídat mimořádná bezpečností opatření, která nám zaslal ke zveřejnění:

1) Do ostatních sektorů (kromě kotle Slavie) nebudou vpuštěny osoby označené symboly Slavie nebo Tribuny Sever (např. šála, dres, triko apod.). Pokud se někdo pokusí projít takto označen mimo sektor hostí, může mu být pořadatelskou službou bez náhrady znehodnocena vstupenka a vstup do areálu odepřen.

2) Podobně zakročí pořadatelská služba proti divákům, kteří budou aktivně povzbuzovat Slavii mimo sektor hostí (zejména v sektoru B, který je určen výhradně fanouškům Bohemians)

3) Vstup do jiného sektoru, než který je vyznačen na vstupence, nebude umožněn – kapacita každého sektoru je vyprodána.

4) Pořadatel utkání – klub Bohemians Praha 1905 přistoupil na poslední chvíli k mimořádnému opatření a chce vyjít vstříc fanouškům Slavie, kteří mají zakoupeny vstupenky mimo sektor D (sektor Slavie) a nechtějí tolerovat výše zmíněná opatření. Lístky můžou během pátku vrátit ve fanshopu Bohemians, přičemž bude vyplacena oproti vstupence cena lístku.

5) Na všech vchodech budou probíhat nadstandardní vstupní kontroly. Do areálu nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu nebo osoby pronášející nebezpečné předměty. Z toho důvodu žádá pořadatel utkání všechny diváky, aby přišli s dostatečným časovým předstihem před utkáním, neboť se může prodloužit čekací doba při odbavování u vstupů. Stadion bude otevřen už dvě hodiny před výkopem.

6) Pořadatel utkání žádá fanoušky Slavie i Bohemky o vzájemný respekt a věří, že se utkání ponese v ryze sportovním duchu a v rovině slušného povzbuzování. V případě jakýchkoliv nepokojů hrozících fyzickým konfliktem bude připravena k zákroku bezpečnostní služba, která je oprávněna vyvést problémové fanoušky ze stadionu.

Klub Bohemians Praha 1905 také věří, že tato mimořádná opatření v zájmu bezpečnosti všech návštěvníků nedělního utkání pochopíte a společně si užijeme sváteční atmosféru vršovického derby.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články