ONLINE: SYNOT liga startuje, Slavia hraje na Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: SYNOT liga startuje, Slavia hraje na Slovácku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Přesně po týdnu si slávisté zopakují dlouhou pouť na východ. Jen namísto hanácké perly Kroměříže bude cílem červenobílého autobusu slovácká metropole Uherské Hradiště. Zápas se Slováckem začíná ve 2O:15.
Slavia vstoupí do SYNOT ligy zápasem proti nepopulárnímu soupeři. Vždyť za posledních třináct let sešívaní zvítězili na Slovácku pouze dvakrát, naposledy pak v roce 2011. Od roku 2002 odehráli slávisté na Slovácku jedenáct utkání s bilancí dvě výhry, tři remízy a šest porážek a nepříznivým skóre 9:20. V posledních dvou sezonách odešli poraženi shodně 0:3.

Podaří se Slavii změnit nepříznivou statistiku a zabodovat na úvod nového ligového ročníku? Sledujte zápas v online reportáži na slavia.cz!


Budete přímo na stadionu? Sledujete zápas s přáteli v oblíbeném baru? Nebo doma? Nebo na chatě? Podělte se o své zážitky, fotografie nebo postřehy na twitteru nebo instagramu s hashtagem #vzhuruslavie. Ukažte sešívaným svou podporu i na sociálních sítích!



Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články