Slavia vstoupí ve středu do domácího poháru | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstoupí ve středu do domácího poháru

PRAHA – Slávisté ve středu vstoupí do domácího poháru v sezoně 2014/15. Ve 2. kole se sešívaní představí na půdě třetiligové Chrudimi.
Před rokem porazili slávisté ve stejné fázi poháru Chomutov 7:0, tentokrát budou chtít přes soupeře také postoupit. „Víme, že Slavia v minulosti z poháru vypadla brzy. Určitě nebudeme chtít něco podobného dopustit. Chrudim sice nebude jednoduchý soupeř, ale naším cílem je jednoznačně postup,“ říká brankář Matej Rakovan.

„Vstup do sezony se nám povedl a chceme v tom pokračovat. V prvním zápase ČFL vyhrála Chrudim 4:0. V minulé sezoně skončila na třetím místě, ale my se musíme soustředit sami na sebe a podat zodpovědný výkon,“ pokračuje gólman Slavie.

V sestavě Slavie se neobjeví Martin Latka, Aldo Baéz, Vukadin Vukadinovič, Milan Černý a Jan Mikula. „Doléčují drobné zdravotní šrámy,“ vysvětluje vedoucí týmu Stanislav Vlček. „Na utkání se těšíme. Většinou dorazí i hodně slávistů z okolí, takže při těchto pohárových zápasech bývá přátelská atmosféra z obou stran,“ říká záložník Robert Hrubý. „Určitě budeme chtít postoupit, poháru dáváme velkou váhu,“ dodal slávistický odchovanec.

Pohárové utkání se odehraje v Chrudimi na letním stadionu V Průhonech. Fanoušci Slavie budou mít vyhrazený pro sebe speciální sektor, u kterého bude jak pokladna pro vstup, tak občerstvení. Cena vstupenky je 90 korun. 

Stadion v Chrudimi:

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články