PŘÍBĚH ZÁPASU: Hrubeš versus klokani | SK Slavia Praha
Více

PŘÍBĚH ZÁPASU: Hrubeš versus klokani

PRAHA/EDEN – V rubrice Příběh zápasu z Bohemians jsme se tentokrát netradičně nezaměřili na celý tým, ale na výkon jediného hráče, a to gólmana Karla Hrubeše. Kolikrát se potkal s míčem? Kolik rozdal přesných a nepřesných přihrávek a odkud na něj letěly jednotlivé střely? Podívejte se na naše detailní statistiky.
Karel Hrubeš sice v zápase proti Bohemians Praha 1905 dvakrát inkasoval, jedna branka byla ale z penalty, při které si navíc na míč sáhl, dalších šest střel na branku pak zlikvidoval, s jednou mu na brankové čáře pomohl Martin Latka. Klokani vyslali směrem na naši bránu celkem 24 střel: Dvě skončily gólem, celkem devět mířilo mezi tři tyče, tři zblokovala obrana a zbylých dvanáct pak letělo mimo. Slávisté pálili v zápase desetkrát: Dvě jejich střely se vešly mezi tři tyče, další dvě zblokovala obrana Bohemians, šest letělo mimo. Zevnitř pokutového území letělo dvanáct střel hráčů Bohemians a pět střel slávistů.

Podívejte se, z jakých pozic stříleli hráči Bohemians 1905

A z jakých slávisté

Karel Hrubeš se v zápase „potkal“ s míčem celkem 39 krát. Během utkání poslal svým spoluhráčům 27 přihrávek, 17 z toho našlo svého adresáta (úspěšnost přihrávek 63 %). Na směry přihrávek a nejčastější adresáty se můžete podívat níže v grafice. Devět pasů mířilo na Milana Škodu, dvakrát Hrubeš přihrával Jiřímu Bílkovi a dvakrát Marcelu Gecovovi.

Nejčastější adresáti přihrávek Karla Hrubeše
Směry přihrávek - 1. poločas
Směry přihrávek - 2. poločas

Co se počtu střel týče, byl Karel Hrubeš v největší permanenci v závěru první půle. Mezi 30. a 45. minutou totiž klokani vystřelili celkem devětkrát, třikrát z toho na branku. Nejméně střel naopak domácí na Hrubeše vyslali v první čtvrthodině zápasu – tři rány, z nichž ani jedna nemířila mezi tři tyče. Slávisté byli nejaktivnější mezi 60. a 75. minutou, kdy na branku Bohemians pálili celkem pětkrát, gólman Švenger ale musel zasahovat jen jednou.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články