Ročník 2002 zvítězil v turnaji Premier Cup | SK Slavia Praha
Více

Ročník 2002 zvítězil v turnaji Premier Cup

PRAHA/EDEN - V Edenu se na konci září konal díky podpoře magistrátu a městské části Praha 10 již třetí ročník turnaje Premier Cup. V tom se letos představil ročník 2002, který si po úvodní remíze připsal dvě výhry a obsadil tak v mezinárodní konkurenci první místo.
V neděli 28.9. 2014 se za pěkného počasí v areálu mládeže v Edenu uskutečnil třetí ročník turnaje Premier Cup, který byl tentokrát určen pro ročník 2002, což je tým vedený trenérem Martinem Hladíkem. Tento turnaj, který pořádala SK Slavia Praha za podpory magistrátu hlavního města Prahy a městské části Praha 10, která dodala ceny pro soutěžící, byl velmi dobře obsazen. K vidění byla řada kvalitních, vyrovnaných a napínavých zápasů. Čtyři týmy se utkaly systémem každý s každým.

Výsledky jednotlivých utkání byly následující:

SK Slavia Praha – FC Hradec Králové 1:1 (Kopáček)
SK Sigma Olomouc – SG Dynamo Dresden 6:0
SK Slavia Praha – SK Sigma Olomouc 3:1 (2 Toula, Hroník)
SG Dynamo Dresden – FC Hradec Králové 1:4
SG Dynamo Dresden – SK Slavia Praha 0:5 (2 Toula, Kopáček, Keller, Kulhavý)
FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc 3:0

Finální pořadí:
1. SK Slavia Praha 7 9:2
2. FC Hradec Králové 7 8:2
3. SK Sigma Olomouc
3 7:6
4. SG Dynamo Dresden 0 1:15

Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Marek Král z FC Hradec Králové, nejlepším hráčem Lukáš Hroník z týmu SK Slavia Praha a nejlepším střelcem se čtyřmi brankami byl Adam Toula z týmu SK Slavia Praha.

Hodnocení trenéra Martina Hladíka:
Jsem moc rád, že jsme měli možnost sehrát tento kvalitně obsazený turnaj hraný systémem 10+1, na který pozvolna přecházíme. Všechny zápasy měly velmi dobrou úroveň a byly velmi dobrou konfrontací. Až na malé nedostatky a chybičky jsme všechna tři utkání odehráli velmi dobře a byli vždy lepším týmem a dominantnějším týmem.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články