Slavia vyhlašuje mobilizaci | SK Slavia Praha
Více

Slavia vyhlašuje mobilizaci

PRAHA - Prohraný zápas a hlavně špatný výkon v Jihlavě prodloužil sérii slávistických nezdarů a nemohl zůstat bez odezvy. Situací se v pondělí odpoledne zabývalo vedení klubu s vedením sportovního úseku a dospěli k následujícímu řešení.
„Zvažovali jsme více různých variant, včetně okamžitých sankcí, ale nakonec jsme zvolili to, které nám hlavně pomůže zmobilizovat síly. V tuto chvíli tak ještě nepřistoupíme k pokutám, ale pro zbytek podzimní části sezony jsme si vytkli minimální bodový zisk ze zbývajících šesti podzimních zápasů. Pokud ho nedodržíme, budou na tom výrazně finančně zainteresováni společně hráči i realizační tým. Je to vlastně taková odložená, podmíněná pokuta, která by měla být dobrou motivací pro zbývající podzimní zápasy. Vyhlašujeme mobilizaci.Hráči, vedení a celý klub,“ říká k přijatým opatřením trenér Miroslav Beránek.

Minimální bodová hranice byla stanovena na 21 bodů po šestnáctém kole. To znamená naplno bodovat aspoň v polovině ze zbývajících zápasů.

„Někomu se to může zdát hodně, někomu třeba málo. Podle mě to odpovídá situaci, v jaké se nacházíme. Ale samozřejmě uděláme všechno pro to, abychom těch bodů nasbírali ještě víc a připravili si lepší výchozí pozici pro jaro,“ uzavírá Beránek.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články