Magazín Poločas: Rozloučení s Miroslavem Ondříčkem | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Rozloučení s Miroslavem Ondříčkem

PRAHA - Ani u příležitosti vršovického derby nemůže chybět tradiční zápasový magazín Poločas a ten patří rozloučení s velkým slávistou Miroslavem Ondříčkem. Před utkáním se můžete prostřednictvím kondolenční knihy rozloučit i vy.
Všichni sešívaní by si asi přáli, aby se dvanácté číslo magazínu neslo v duchu dobráckého pošťuchování s vršovickým rivalem. Jeho obsah je ale tentokrát mnohem smutnější. 29. března 2015 zemřel Miroslav Ondříček, světoznámý kameraman a velký slávista. Naše stránky tak patří rozloučení s touto velkou osobností světového filmu a našeho klubu.

Pokud se chcete rozloučit i vy, v sobotu od 18:00 bude v prostorách VIP recepce připravena kondolenční kniha, do které můžete přispět svými vzkazy.

V magazínu si pak můžete přečíst velký rozhovor s Martinem Berkovcem, který v minulé sezoně hostoval v dresu Bohemians a po zranění se opět vrátil do prvoligové branky. „Těším se hodně, protože ty kluky znám. Rozhodně je chci porazit, i když jsme spolu hráli. Bylo by hezké, kdyby přišel plný stadion a kdyby se nám povedlo zvítězit," říká před sobotním duelem gólman Slavie.

Nebude chybět tradiční představení soupeře i památný zápas a pohled do historie soubojů mezi Slavií a Bohemkou.

Kromě ohlédnutí za předchozími koly si pak v magazínu můžete přečíst, jak se hráčům Slavie dařilo v reprezentačních dresech, Jaromír Zmrhal a Robert Hrubý se představili za českou jednadvacítku, Simon Deli za výběr Pobřeží slonoviny, Levan Kenia v dresu Gruzie.

Trenér Martin Poustka hovoří o své U19, kterou čeká o velikonočním víkendu mezinárodní srovnání na turnaji v Německu.


Magazín Poločas koupíte na obvyklých místech - ve fanshopu, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách - za 20 Kč.



Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články