ONLINE: Slavia hostí Bohemians, duel rivalů je tady! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Bohemians, duel rivalů je tady!

PRAHA - Od 20:15 hostí Slavia v Synot Tip Areně v Edenu Bohemians 1905. Duel vršovických rivalů slibuje napínavou bitvu a vy ho můžete sledovat online na slavia.cz.
Sešívané dělí od klokanů jediná příčka v tabulce, na dvanáctém místě mají na svého soupeře dvoubodový náskok. Slavia nastoupí v této sestavě:

Berkovec - Mikula, Bílek (kap.), Deli, Tamas - Hrubý, Baéz - Vukadinovič, Piták, Zmrhal - Škoda.

Náhradníci: Rakovan, Švec, Boudjemaa, Fialka, Diop, Červenka, Dostál.

Sledujte utkání od 20:15 v našem online přenosu.


A před zápasem se podívejte na videosestřihy a zajímavá fakta o zápasech Slavie a Bohemians.

Vršovické derby je zápas, který má vždy skvělou atmosféru.



Pohled do historie nás zavedl do jara 2008, kdy se v zápase blýskl patičkou Mickaël Tavares. Svou trefou v 89. minutě navíc zařídil výhru sešívaných.



Výběr dalších pěti krásných tref obou týmů si můžete prohlédnout v tomto videu.



V obou týmech najdete hráče, kteří dřív nastupovali v dresu svého rivala. V Bohemce si svůj první ligový start připsal například vedoucí mužstva Stanislav Vlček.



V Bohemians začínal s fotbalem kanonýr sešívaných Milan Škoda. Slavii dokonce vstřelil svůj první ligový gól. Teď už ale válí v sešívaném dresu a je aktuálně nejlepším střelcem ligy



Oba týmy tuší, že diváci v Edenu uvidí bojovné utkání.



V minulé sezoně se na jaře radovali sešívaní díky trefě Tomáše Necida a byly to pro ně velmi důležité tři body.


Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články