Slavia v sobotu zavítá do Hradce | SK Slavia Praha
Více

Slavia v sobotu zavítá do Hradce

PRAHA – Slavia v předposledním zápase sezony zavítá do Hradce. Utkání na východě Čech začíná v sobotu v 17:15.
„Byli bychom rádi, kdyby se nám povedlo navázat na utkání s Duklou, které jsme vyhráli,“ komentuje trenér Miroslav Beránek, jehož tým má v lize jistotu záchrany.

„Nic pro nás ale určitě neskončilo nebo určitě to nebereme tak, že by už o nic nešlo. Naopak. Chceme dohrát soutěž s maximálním bodovým ziskem,“ pokračoval kouč sešívaných, který se bude v utkání muset obejít bez vykartovaného Mikuly. „Nebude ani Latka a u dalších hráčů máme otazník, uvidíme, koho uschopníme,“ doplnil trenér, kterému se naopak po karetním trestu vrací Jiří Bílek.

Proti Dukle se po zranění vrátil Jaromír Zmrhal, kterého po sezoně čeká mistrovství Evropy do 21 let. „Věřím, že utkání s Hradcem zvládneme. Chtěli bychom získat do konce sezony co nejvíce bodů, abychom to naše postavení v tabulce co nejvíce vylepšili,“ říká slávistický odchovanec.

„Hradec na jaře podával kvalitní výkony a možná si podle předváděné hry ani nezasloužil spadnout. Bude to určitě nepříjemný soupeř, ale my se musíme na zápas dobře připravit a zvládnout ho,“ dodal Zmrhal. 

Jarní stálicí v sestavě Slavie je zimní posila
Simon Deli. „Určitě jsem moc rád, že dostávám takový prostor. Mrzí mě ale, že jsme nepředvedli takové výsledky, které bychom chtěli,“ komentuje reprezentant Pobřeží Slonoviny.

„Také proto chceme v Hradci jednoznačně vyhrát, abychom se v tabulce posunuli o něco výše. Určitě to nebereme tak, že není o co hrát,“ hledí k sobotnímu duelu Deli, který střídá posty stopera a středního záložníka. „Nevybírám si, kde budu hrát. To určuje trenér, já chci být týmu platný v jakékoliv pozici,“ zakončil Simon Deli.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články