Největším cílem je vyhrát i poslední utkání, hlásí Beránek | SK Slavia Praha
Více

Největším cílem je vyhrát i poslední utkání, hlásí Beránek

HRADEC KRÁLOVÉ - Slavia v předposledním kole získala díky výhře v Hradci tři body. „V obou poločasech jsme kontrolovali vývoj utkání a byli jsme lepším týmem,“ těšilo Miroslava Beránka vítězství sešívaných, i když by si představoval více vstřelených branek, aby mohl jeho tým dohrávat zápasy v klidu.
Slavia zvítězila v Hradci Králové 1:0 a trenér Miroslav Beránek považoval vítězství za zasloužené. „V obou poločasech jsme kontrolovali vývoj utkání a byli jsme lepším týmem. První branku jsme dali ještě v první půli, kde jsme si ale zbytečně nepohlídali ofsajd,“ okomentoval Vukadinovičovu trefu po Deliho přihrávce do ofsajdu trenér.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky tak šli sešívaní s jasným cílem. „Branku jsme konečně dali v 52. minutě, ale měli jsme tam ještě více příležitostí, které jsme mohli proměnit a potvrdit tak výsledek. Takhle jsme nechali Hradec ve hře až do samého závěru utkání,“ netěšilo kouče Slavie.

Střelec jediné branky Milan Škoda svádí souboj o ligového krále střelců, ale pro tým jsou stále prioritou tři body. „Naším největším cílem je vyhrát poslední utkání se Slováckem. Milan ukazuje celou sezonu, že góly dávat umí, takže věřím, že příležitosti přijdou a že je promění. Zda to bude stačit na zisk koruny, tak to nevím,“ okomentoval produktivitu svého nejlepšího útočníka trenér Beránek.

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Další články