První půli jsme zvládli dobře, říká po premiéře trenér | SK Slavia Praha
Více

První půli jsme zvládli dobře, říká po premiéře trenér

VLAŠIM - Dušan Uhrin poprvé řídil sešívané v zápase. Jeho tým načal přípravu na nadcházející sezonu na hřišti druholigové Vlašimi a trenér postavil na každý poločas jinou sestavu. Prozradil také, že hráči trénují velmi intenzivně. „Zítra budeme ještě trénovat trojfázově a pozítří dvoufázově,“ poodhalil plán na nadcházející dny.
Slavia odehrála pod trenérem Dušanem Uhrinem první utkání a na začátku přípravy remizovala s Vlašimí 2:2. „Je to přípravné utkání, které jsme samozřejmě chtěli vyhrát, ale nepovedlo se to. V první půli jsme hráli velice dobře. Vystřídali jsme 22 hráčů, je to příprava. My jsme včera trénovali třikrát a dnes jsme měli trénink dopoledne, takže toho hráči mají dost. Samozřejmě ale nejsem rád, že jsme druhou půli prohráli, protože jsme dostali zbytečné góly,“ mrzelo po premiéře trenéra.

Sešívaní se chystají na nový ligový ročník už od minulého týdne a zatím všechno běží podle plánu. „Jsem spokojený, zatím držíme to, co jsme naplánovali. Nemáme žádné velké zranění, což je hrozně důležité,“ okomentoval zdravotní stav kádru Uhrin.

V sobotu čeká sešívané turnaj v Čelákovicích. Budou síly rozložené podobně, jako tomu bylo k vidění ve Vlašimi? „Uvidíme, jak budeme vypadat po následujících dvou dnech. Zítra budeme ještě trénovat trojfázově a pozítří dvoufázově. Ten turnaj je také součástí přípravy, ale vyzkoušíme si tam také jiné varianty,“ prozradil na závěr kouč.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články