Martin Dostál a Marek Červenka budou hostovat v Baníku | SK Slavia Praha
Více

Martin Dostál a Marek Červenka budou hostovat v Baníku

PRAHA – Obránce Martin Dostál a útočník Marek Červenka budou během podzimní části působit v Baníku Ostrava. Do ostravského klubu odcházejí na půlroční hostování bez opce.
„Potřebujeme, aby oba hráli. Marek Červenka je mladý hráč, který podle mě potřebuje pravidelně hrát. Martin Dostál nedostával tolik příležitostí, takže je to pro oba velká šance, aby ukázali, že jsem udělal chybu,“ vysvětlil trenér Slavie Dušan Uhrin.

Martin Dostál je odchovancem Slavie, červenobílý dres oblékal od šesti let. V Edenu prošel všemi mládežnickými výběry. V roce 2008 odešel do SK Union Čeklákovice, v zimě 2011 se vrátil zpátky do Slavie. Aktuálně byl služebně nejstarším hráčem v A-týmu Slavie, za který odehrál celkem 62 ligových zápasů.

Také Marek Červenka je ve Slavii od dětství. Ve Slavii si připsal zisk titulu v Juniorské lize, hostoval také ve Vlašimi a nejúspěšnější období prožil na hostování v Sokolově, kde se stal za podzim 2014 nejlepším střelcem druhé ligy. V květnu oslavil premiérovou ligovou trefu v dresu Slavie. Za áčko odehrál celkem 11 zápasů.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články