ONLINE: Slavia vede 284. derby po první půli 1:0 | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vede 284. derby po první půli 1:0

PRAHA/EDEN ARENA - Slavia hraje největší zápas roku, doma v Edenu přivítá Spartu. Vyprodaný stadion čeká od 15 hodin 284. derby pražských "S".
Slavia může do derby nasadit kompletní kádr. „Všichni jsou zdraví, ale ne všichni na sto procent. Pevně věřím, že všichni v kolektivu, který máme, jsou připraveni do zápasu,“ komentoval stav svého týmu v týdnu trenér Slavie Dušan Uhrin.

Sešívaní nastoupí na hrotu se střelcem minulého derby Milanem Škodou, kterého budou na křídlech podporovat Voltr a Štohanzl, ze středu pak Levan Kenia. Střed zálohy vyztuží debutant Tomáš Souček a Jaromír Zmrhal, obrana má pak tradiční složení posledních zápasů Mikula, Latka, Deli, Jablonský.

Na lavičce bude vůbec poprvé v A-týmu připraven nastoupit gólman Josef Řehák, ligová premiéra v sešívaném může přijít i v případě stopera Michala Frydrycha.

Slavia nastoupí do derby v této sestavě: Berkovec - Mikula, Latka (kap.), Deli, Jablonský - Souček, Zmrhal - Voltr, Kenia, Štohanzl - Škoda.
Náhradníci: Hrubý, Bazal, Černý, Bílek, Piták, Frydrych, Řehák.



Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články