ONLINE: Slavie hraje se Slováckem, v základu Vukadinovič | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavie hraje se Slováckem, v základu Vukadinovič

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Slavia hraje proti momentálně jedenáctému týmu tabulky Slovácku od 17:00. Premiérově se v základní sestavě představí Miljan Vukadinovič.
Slavia zavítala v rámci čtrnáctého kola na Slovácko a trenér Dušan Uhrin se bude muset v zápase obejít bez kapitána sešívaných Martina Latky, kterého trápí zranění. Zdravotní stav také do zápasu nepustí Levana Keniu a Jana Štohanzla. Karetní trest naopak zamezil start Milana Černého.

Premiérově se tak do základní sestavy podívá Miljan Vukadinovíč, který se postaví doprostřed zálohy. Simona Deliho doplní na stoperu Jiří Bílek. Pravou stranu obrany bude hlídat Michal Frydrych, před ním bude na křídle operovat Jan Mikula.

Sestava Slavie: Berkovec - Frydrych, Bílek, Deli, Jablonský - Piták, Souček - Mikula, Vukadinovič, Zmrhal - Škoda

Lavička náhradníků:
Řehák, Diop, Kuchta, Švec, Holík, Voltr, Hrubý




Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články