Informace pro fanoušky cestující do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Liberce

PRAHA - Chystáte se sešívané na závěr podzimu podpořit v důležitém utkání s Libercem? Přečtěte si, prosím, organizační informace k nedělnímu zápasu.
Vstup do sektoru hostí je z ulice Sokolská (viz mapa a plánek stadionu pod článkem). Kapacita je 583 míst. U vstupu do areálu se nacházejí také dvě pokladny a cena vstupenek je 100 Kč. Zlevněné studentské vstupné pak vyjde na 60 Kč.

Pořadatel prosí fanoušky, aby dodržovali návštěvní řád stadionu. Na stadion je zakázáno vnášet jakoukoliv pyrotechniku. Porušení tohoto zákazu a zapálení pyrotechniky bude řešit Hasičský záchranný sbor. Pokuty za porušení zákazu používání pyrotechniky jsou od 2 000 Kč. do 20 000 Kč podle druhu pyrotechniky. Pořadatelská služba a bezpečnostní agentura budou u vstupu na stadion provádět důkladné bezpečnostní kontroly. Pokud se chcete dostat na své místo včas, přijďte, prosím, s dostatečným časovým rozvrhem.

Utkání 16. kola se v Liberci hraje v neděli 6. prosince od 14:00.

 
Chcete-li na sever vyrazit společně s dalšími slávisty, přečtěte si, jaké máte možnosti.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články