Vstupenky na Brno: Vyprodaný Sever a fanzona od 14:00 | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Brno: Vyprodaný Sever a fanzona od 14:00

PRAHA – V sobotu při utkání s Brnem se čeká v Edenu vysoká návštěva. Na Tribunu Sever v pátek odpoledne zbývalo několik desítek lístků, sešívané tedy požene za úspěchem vyprodaný kotel!
Slavia připravila na jarní zápasy několik opatření, která by měla vést k o něco lepšímu průběhu prodeje lístků a samotnému vstupu na stadion.

Rychlopokladny

Původně se na rychlopokladnách u vstupu č. 2 měly prodávat pouze vstupenky na Tribunu Sever. Ta ale bude před utkáním vyprodaná, a proto se zde budou prodávat tyto lístky (bez možnosti výběru místa):

Rychlopokladna č. 1: Sektory 112, 113 a 117 na východní tribunu (cena 260 Kč).

Rychlopokladna č. 2: Striktně nekuřácká jižní tribuna (nejprve sektory 125 a 126). Tato rychlopokladna nabídne také možnost hokejovým fanouškům získat lístek po předložení vaší hokejové permice. Tento lístek můžete oproti hokejové permici získat pouze na této rychlopokladně.

Omezení slev před zápasem

Vzhledem ke snaze o co nejrychlejší odbavení u pokladen a eliminování front jsme byli nuceni přistoupit k omezení poskytování slev na vstupné. Veškeré slevy musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu. Poskytování slev v předprodeji zůstává nedotčeno. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu, slevu pro držitele karet Fortuna, dětskou vstupenku a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.

Vstupy na stadion

Při všech jarních zápasech budou otevřeny všechny vstupy na stadion. Prosíme návštěvníky, aby v nejexponovanějších časech využívali k příchodu na západní a jižní tribunu také méně využívaný vstup č. 4.

Stewardi

Před zápasy v Eden Aréně budou fanouškům k dispozici označení stewardi, kteří budou příchozí informovat o možnostech nejrychlejšího nákupu vstupenek a o vstupu do Arény. Stewardi budou mít informace o aktuálních čekacích dobách u konkrétních pokladen a budou připraveni poradit a co nejefektivněji rozdělit zátěž na jednotlivé pokladny a sektory.


Užijte si fanzónu!

Pro jarní část sezony očekáváme zvýšený divácký zájem a tím i větší nápor při nákupu vstupenek a stadionových vstupů. Recept jak se mu vyhnout je jednoduchý a časem odzkoušený. Nenechat pořízení vstupenek ani příchod do hlediště na poslední chvíli. Budeme naopak rádi, přijdete-li včas, zastavíte se ve fanzóně, následně si a užijete předzápasový program uvnitř arény a v klidu se připravíte na fotbalový zážitek.
Navštivte už od 14:00 fanzonu, která bude připravena před hotelem Iris. Ve fanzoně naleznete malování na obličej, kroucené balonky, fotokoutek, prezentaci Odboru přátel a Fanklubu, fanshop a slávistickou školičku. Na místě bude k dispozici také občerstvení. Těšíme se na vás.

Pokladny se v sobotu v Edenu otevírají v 10 hodin. Nejjednodušší způsob, jak se dostat na stadion, je koupě vstupenky přes internet v rámci serveru Ticketportal. Kupte si lístek zde.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články