Béčko začíná v sobotu | SK Slavia Praha
Více

Béčko začíná v sobotu

V sobotu 15. března startuje jarní část ČFL. V celkově již 18. kole hostí slávistická rezerva Milín, jenž přezimoval na druhém místě tabulky. I přesto chce trenér Luděk Klusáček zvítězit.
V sobotu 15. března startuje jarní část ČFL. V celkově již 18. kole hostí slávistická rezerva Milín, jenž přezimoval na druhém místě tabulky. I přesto chce trenér Luděk Klusáček zvítězit. „První zápas může být leckdy rozhodující i pro celý zbytek sezóny, navíc se chceme vyhnout starostem s bojem o záchranu. Proto je pro nás velmi důležité o víkendu uspět.“ V určování konkrétních cílů pro jaro je kouč opatrný. „V první řadě je třeba dosáhnout hranice čtyřiceti bodů zaručujících udržení v soutěži. Až pak si můžeme v klidu vytyčit další.“

Kromě Václava Kotrby, který bude kvůli výronu ještě dalších čtrnáct dní ze hry, je náš kádr kompletní. Utkání se odehraje v Edenu, výkop je stanoven na 10.15.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články