ONLINE: Slavia hraje na Dukle se sedmi změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje na Dukle se sedmi změnami v sestavě

PRRAHA/JULISKA - Od 15:00 hodin hraje Slavia na Dukle. Trenér Uhrin udělal oproti derby hned sedm změn v základní sestavě.
vůli zranění nemůžou nastoupit Martin Berkovec, který si obnovil zranění šikmého břišního svalu, ale příští týden už by měl začít trénovat, Tomáš Jablonský má z derby naštípnutou kost na ruce a navíc dostal chřipku a Lukáš Železník léčil chřipku téměř dva týdny a teprve v závěru týdne začal trénovat. Podobně je na tom Milan Černý a do hry nemůže zasáhnou ani vykartovaný Josef Hušbauer.

Do obrany se naopak vrací Jiří Bílek s Janem Mikulou. Honza Bořil tak nastoupí na levé straně. Poprvé v základu se s v záloze představí Antonín Barák, kterého pro změnu letos poprvé ve středu formace doplní Jaromír Zmrhal. Na hrotu nastoupí Muris Mešanovič. Milana Škodu během reprezentační pauzy trápilo zranění zadního stehenního svalu, a protože stihl jen dva tréninky, dostal v základní sestavě přednost bosenský útočník.

Sestava Slavie: Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - Souček - Vukadinovič, Barák, Zmrhal, Mihalík - Mešanovič

Lavička: Řehák, Frydrych, Latka, Piták, Kenia, Škoda, Štohanzl


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články