ONLINE: Slavia hraje na Dukle se sedmi změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje na Dukle se sedmi změnami v sestavě

PRRAHA/JULISKA - Od 15:00 hodin hraje Slavia na Dukle. Trenér Uhrin udělal oproti derby hned sedm změn v základní sestavě.
vůli zranění nemůžou nastoupit Martin Berkovec, který si obnovil zranění šikmého břišního svalu, ale příští týden už by měl začít trénovat, Tomáš Jablonský má z derby naštípnutou kost na ruce a navíc dostal chřipku a Lukáš Železník léčil chřipku téměř dva týdny a teprve v závěru týdne začal trénovat. Podobně je na tom Milan Černý a do hry nemůže zasáhnou ani vykartovaný Josef Hušbauer.

Do obrany se naopak vrací Jiří Bílek s Janem Mikulou. Honza Bořil tak nastoupí na levé straně. Poprvé v základu se s v záloze představí Antonín Barák, kterého pro změnu letos poprvé ve středu formace doplní Jaromír Zmrhal. Na hrotu nastoupí Muris Mešanovič. Milana Škodu během reprezentační pauzy trápilo zranění zadního stehenního svalu, a protože stihl jen dva tréninky, dostal v základní sestavě přednost bosenský útočník.

Sestava Slavie: Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - Souček - Vukadinovič, Barák, Zmrhal, Mihalík - Mešanovič

Lavička: Řehák, Frydrych, Latka, Piták, Kenia, Škoda, Štohanzl


Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články