Slavia přivítá v sobotu v Edenu Teplice | SK Slavia Praha
Více

Slavia přivítá v sobotu v Edenu Teplice

PRAHA – Po dvou týdnech se slávisté představí opět na domácím hřišti. V rámci 26. kola zavítají v sobotu do Edenu Teplice. Utkání začíná ve 20:15.
„Věřím, že navážeme na minulé domácí utkání s Jabloncem, kdy jsme hráli kombinačně velice dobře. Dobrou zprávou je, že se nám uzdravili všichni hráči. I když třeba netrénovali ještě celý týden naplno, tak k utkání připravení budou,“ uvedl trenér Dušan Uhrin, který se tak bude moci spolehnout na uzdraveného Milana Škodu.

„Musíme si hlídat křídelní prostory, kde operují hlavně Krob a Hora, kteří jsou z pozice krajních beků velmi útoční. Dále je určitě nebezpečný Fillo a Štěpán Vachoušek, který dává hře Teplic myšlenku,“ dodává trenér Slavie.

„Čeká nás důležitý domácí zápas proti Teplicím, které jsou letos velmi nevyzpytatelné. Ale my se soustředíme na sebe a věříme, že po dvou remízových zápasech vyhrajeme. Výkonnostně bychom určitě chtěli navázat na utkání s Jabloncem," uvedl před utkáním záložník Miljan Vukadinovič.

„Na podzim jsme v Teplicích vyhráli, což budeme chtít zopakovat i v Edenu. Věřím, že přijde hodně fanoušků, vytvoří tradičně skvělou atmosféru a po zápase se budeme společně radovat,“ pokračuje srbský záložník.

Levan Kenia nastoupil proti Olomouci po dlouhé době v základní sestavě. „Určitě budeme chtít podat lepší výkon než v Olomouci. Chceme hrát tak, abychom získali tři body a potěšili fanoušky na tribunách,“ říká gruzínský záložník.

„Teplice nám určitě nedají nic zadarmo, určitě nemají tolik bodů, kolik by si jejich hráči představovali. Ale věřím, že utkání odbojujeme a získáme do tabulky pro nás důležité tři body,“ zakončil Kenia.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články