Magazín Poločas: Antonín Barák a cesta žen za obhajobou | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Antonín Barák a cesta žen za obhajobou

PRAHA - Už jen dvě vydání magazínu Poločas zbývají do konce ligového ročníku. Číslo 14 nabídne rozhovor s Antonínem Barákem, zavzpomínání na praotce Slavie nebo ohlédnutí za mládežnickým turnajem v Chorvatsku.
Předposlední magazín Poločas končící sezony je tu a s ním i velký rozhovor s Antonínem Barákem, který se od přestupu z Příbrami postupně probojovával do základní sestavy. Ve čtrnáctém magazínu Poločas si pak vybojoval dokonce stránku navíc a vy se tak můžete dozvědět, co všechno mu musel pro svou profesionální kariéru překonat.

Slávistky zápasí v mistrovské skupině proti trojlístku Sparta, Bohemka a Slovácko o to, aby získaly třetí ligový titul v řadě. Jsou mu o krůček blíž díky vyhranému derby a pětibodovému náskoku na Spartu. Co je ještě čeká, se dozvíte na straně 28.

Slávisté věkových kategorií U12, U10 a U8 poměřili své síly nejen s Hajdukem Split na turnaji v Chorvatsku. Zpátky domů přivezli dvě třetí místa a magazín přináší hodnocení trenérů, které potěšil i fakt, že všichni sešívaní drželi spolu. „Kluci spolu úžasně vycházeli, i když byl mezi některými pětiletý věkový rozdíl. Bylo příjemné sledovat, jak se hráči navzájem podporují při utkáních a drží za jeden provaz v rámci klubu,“ měl radost trenér U12 Ondřej Jura.

Návrat do minulosti patří nejen reprezentaci, ale také praotci Slavie. Kdo byl Jaroslav Hausman? Odbor přátel se vydal do jeho rodiště, obce Sazená.

V magazínu nemůže chybět ani představení nedělního soupeře, tedy Slovácka. Přinese i ohlédnutí za předchozími dvěma remízami nebo rozpis posledních ligových kol.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články