ALL STARS CUP 2016 se blíží | SK Slavia Praha
Více

ALL STARS CUP 2016 se blíží

PRAHA - Ve dnech 17. - 19. června proběhne v areálu SK Slavia Praha osmý ročník mezinárodního juniorského turnaje ALL STARS CUP. Do naší metropole přicestují šestnáctiletí zástupci fotbalových škol z Portugalska, Mexika, Turecka, Dánska nebo Běloruska.
Letošní ročník určený hráčům narozeným v roce 2000 opět nabídne špičkovou mezinárodní konfrontaci. Pětici českých týmů (obhájce loňského prvenství SK Slavia Praha, dále Bohemians Praha 1905, FC Zbrojovka Brno, FK Dukla Praha, FC Viktoria Plzeň) letos doplňují také dva zástupci našich východních sousedů (AS Trenčín a FC Nitra).

Mezi hlavní zahraniční favority na celkové vítězství se bezpochyby řadí týmy vloni poražený finalista FC Porto a Inter Milán, který bude chtít napravit dvanácté místo z roku 2012. Ani tentokrát na turnaji nebude chybět klub z Mexika. Po roční pauze se v Praze opět představí Chivas Guadalajara, který naposledy v silné konkurenci obsadil sedmé místo.

Naopak mezi debutanty se řadí polský tým Zaglebie Lubin, zástupce vynikající srbské akademie FK Čukaričky Bělehrad nebo na úspěšnou tureckou stopu navazující FK Altinordu Izmir. Jako první zástupce běloruské fotbalové školy se na turnaji objeví FC Dinamo Minsk.

Formát turnaje i jeho stávající podoba zůstane i v tomto roce zachována. Na každý z týmů čeká bez ohledu na výsledky celkem devět zápasů rovnoměrně rozložených do tří hracích dnů, které budou sehrány na dvou fotbalových hřištích v tréninkovém centru SK Slavia Praha. Zápas o třetí místo a finále pak společně s celkovým zakončením turnaje proběhnou stejně jako v letech 2013 a 2014 v Eden Aréně.

Turnaj ALL STARS CUP 2016 pořádá sportovní a marketingová agentura All Stars Team s.r.o. ve spolupráci s fotbalovými kluby SK Slavia Praha, Bohemians Praha 1905, za podpory Magistrátu hl. města Prahy a Městské části Praha 10. Záštitu nad turnajem převzala Fotbalová asociace ČR a primátorka hl. města Prahy.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články