Slávistky jsou na Kypru. Ve středu je čeká Liga mistryň | SK Slavia Praha
Více

Slávistky jsou na Kypru. Ve středu je čeká Liga mistryň

PAFOS – Slávistky v noci z neděle na pondělí vyrazily ke svému úvodnímu duelu v Lize mistryň. Ve středu 5. 10. je od 18:00 hodin českého času čeká utkání s Apollonem Ladies.
Slávistky mají za sebou náročnou cestu. Před třetí hodinou ranní vyrazil tým z Edenu a ve 4:45 nabral přímým letem směr Larnaka, kde dosedl před desátou hodinou místního času (na Kypru je o hodinu více než u nás).

Následoval přesun do městečka Pafos, které je kousek od druhého největšího kyperského města Limassolu. Slávistický středeční soupeř Apollon Ladies sice patří pod Apollon Limassol, ale své domácí utkání hraje právě v Pafosu.

Slávistky uvítalo na Kypru letní počasí, ubytované jsou navíc přímo na pláži. V pondělí večer je od šesti na programu výklus. V úterý pak čeká sešívané ženy předzápasový trénink.


Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články