Jaromír Zmrhal poprvé v reprezentaci! Společně se Škodou a Pavlenkou | SK Slavia Praha
Více

Jaromír Zmrhal poprvé v reprezentaci! Společně se Škodou a Pavlenkou

PRAHA – Jiří Pavlenka, Milan Škoda a Jaromír Zmrhal se připojí k českému reprezentačnímu týmu. Pro Zmrhala to je vůbec poprvé v kariéře.
K národnímu mužstvu byl kromě uzdravujícího se slávistického útočníka Milana Škody povolán také záložník a střelec z posledního derby Jaromír Zmrhal. Ty doplnila dodatečně také sešívaná jednička mezi tyčemi Jiří Pavlenka. Slávistický gólman nahradil zraněného Jaroslava Drobného. Všem slávistům gratulujeme!

Pro bývalého reprezentanta do jednadvaceti let Zmrhala je to splněný sen. „Jsem nadšený, chtěl bych poděkovat všem ve Slavii i v reprezentaci za důvěru. Je to nepochybně splnění mého velkého dětského snu. Věřím, že nezklamu a pokusím se důvěru maximálně splatit,“ těší se na sraz slávistický odchovanec.

Jaromír Zmrhal se k reprezentaci připojí v úterý. U Milana Škody zatím visí otazník kvůli zdravotnímu stavu, rozhodne se v úterý po slávistickém tréninku.

Česká reprezentace se představí 8. října v Německu od 20:45. V úterý 11. října pak v Ostravě-Vítkovicích hostí od 20:45 Ázerbájdžán.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články