Hráči na hostování: Slávisté pálili v dresu Štěchovic | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Slávisté pálili v dresu Štěchovic

PRAHA - Lukáš Batka a Miroslav Verner v dresu Štěchovic prokázali svou dobrou střeleckou formu také v posledním soutěžním zápase. Svůj první gól v novém působišti vstřelil Marek Kodr a ze tří bodů se radoval na úkor dalšího slávisty Oskara Fotra.

Fotbalová národní liga

Marek Kodr (Sokolov) – V dresu Sokolova nastoupil proti svému bývalému týmu z Varnsdorfu až v 58. minutě za nepříznivého stavu 0:1, svým gólem však pomohl k obratu a jeho tým nakonec vyhrál 3:2.

Oskar Fotr (Varnsdorf) – V dramatické bitvě přišel na hřiště v 70. minutě, prohru svého týmu však neodvrátil.

František Mysliveček (Ústí nad Labem) – V bezbrankovém zápase s Táborskem odehrál pouze závěrečné dvě minuty.

Lukáš Soukup (Žižkov) – V duelu na půdě Sigmy Olomouc odchytal celé utkání, pražský tým však prohrál 0:2. Lukáš také hájil branku v přípravném zápase proti Slavii.

ČFL

Jan Peterka (Táborsko B) – Za rezervní tým Táborska byl v zápase proti Chrudimi na hřišti celé utkání. Chrudim nakonec vyhrála 4:3 po pokutových kopech.

Lukáš Batka (Štěchovice) – Dvěma góly a proměněným pokutovým kopem v penaltovém rozstřelu pomohl středočeskému týmu k výhře nad Zápy po pokutových kopech.

Miroslav Verner (Štěchovice) – Dvougólového Lukáše Batku doplnil také střední záložník Miroslav Verner, který vstřelil jeden gól. V 79. minutě byl vystřídán.

Ondřej Kocourek (Litoměřicko) – Svým gólem rozhodl šikovný záložník o těsné výhře Litoměřicka nad Olympií Hradec Králové 1:0.

Václav Prošek (Olympia Hradec Králové) – Za Olympii odehrál na hřišti Litoměřicka 83 minut.

Martin Otáhal (Jirny) – Dvěma chycenými penaltami pomohl svému týmu k výhře 3:2 po penaltovém rozstřelu nad Vyšehradem.

Jan Prosek (Vyšehrad) – V zápase proti Jirnám odehrál celé střetnutí, vstřelil vyrovnávací branku na 1:1. 

Nikolas Salašovič (Písek) – Ve vítězném utkání nad Hořovickem (2:0) odehrál plnou porci 90 minut.

Tomáš Valenta (Dobrovice) – V dresu Dobrovice přišel na hřiště až v 80 minutě, jeho tým porazil Vltavín 5:1 také díky dvěma brankám bývalého slávisty Martina Hurky.

David Zoubek (Benešov) 
– V úspěšném utkání Benešova v Domažlicích (Benešov vyhrál 2:0) odehrál 75 minut.

Josef Bazal, Jan Kuchta, Libor Holík, Robert Hrubý, Zdeněk Linhart a Radek Voltr do hry nezasáhli.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články