V sobotu oslava triumfu kamerunského lva | SK Slavia Praha
Více

V sobotu oslava triumfu kamerunského lva

PRAHA – Přípravy na ligový start finišují, v úterý Slavia sehrála na hlavním stadionu v Edenu generálku s Vyšehradem, v sobotu čeká sešívané první jarní duel s Jihlavou. Během něj společně oslavíme triumf našeho hráče Michaela Ngadeuho Ngadjuiho v Africkém poháru národů.
V úterý si Slavia s chutí zastřílela v posledním přípravném utkání, ve kterém porazila Slavoj Vyšehrad 7:0. Už v sobotu nás čeká ostrý ligový start s Jihlavou a v Edenu by neměl chybět žádný správný slávista. Vytvořme hráčům skvělou atmosféru, která jim pomůže k zisku prvních tří jarních bodů!

Probíhá předprodej v Edenu

Pokladny v Edenu u vstupu č. 4 jsou otevřeny od úterý až do sobotního zápasu, během jejich otevírací doby si můžete pořídit jarní permanentku, vyzvednout si vstupenku k permanentce zdarma (je nutné mít permanentní vstupenku u sebe), zakoupit výhodné balíčky vstupenek jak na zápasy s Jihlavou a Plzní, tak i na utkání s Jihlavou, Plzní a Teplicemi. Upozorňujeme fanoušky, že výdej vstupenek zdarma a prodej balíčků končí v sobotu 90 minut před začátkem zápasu s Jihlavou, tedy v 15 hodin. Předpokládáme, že o utkání bude velký zájem, proto využívejte pokladny k nákupu během týdne anebo online prodej.

Oslavy mistra Afriky Ngadeua

Slavia má ve svém týmu mistra Afriky – Michael Ngadeu Ngadjui vyhrál s kamerunskými „Nezkrotnými lvy“ 5. února Africký pohár národů! Ve své rodné zemi se spoluhráči triumf patřičně oslavil, v ulicích kamerunského hlavního města Yaoundé je vítaly davy fanoušků, dočkali se i přijetí u prezidenta Kamerunu. V sobotu se Michael těší na oslavu i s fanoušky Slavie.

Ngadeu nemůže do zápasu s Jihlavou nastoupit kvůli trestu za čtyři žluté karty, proto se bude fanouškům podepisovat na autogramiádě v AAA Auto fanzóně před hotelem, a to od 15:30 do 16:10. Přijďte si pro podpis mistra Afriky!

Před výkopem uvidíme Michaela přímo u hřiště, kde si bude moct vychutnat ovace od slávistických fanoušků a bude na něj čekat několik dárků od klubu. Celý první poločas pak bude probíhat SMS soutěž o kamerunský dres podepsaný Michaelem. V zápasovém magazínu Poločas si budete moct připomenout cestu Kamerunu závěrečným turnajem a přečíst si rozhovor s Michaelem.



Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články