Nová kolekce Umbro Winter Bloom | SK Slavia Praha
Více

Nová kolekce Umbro Winter Bloom

Sezóna nabírá obrátky na všech úrovních fotbalu a Umbro představuje barevnou kolekci Winter Bloom, která rozjasní hřiště po celém světě.
Barevný vzhled profesionální řady kopaček Umbro Winter Bloom následuje dvě nedávno představené barevné varianty, a dává tak hráčům na všech úrovních širokou možnost výběru. Červená a fialová barva dodává kopačkám Velocita³ Pro, Medusæ II Elite a UX Accuro Pro atraktivní prémiový vzhled.

Jednotlivé modelové řady kopaček Umbro poskytují hráčům vše, co potřebují.

Umbro Medusæ II Elite kombinují bezešvý svršek z prémiové kůže a pletený pružný kotníkový lem, díky kterému kopačky přesně sedí na noze a umožňují lepší cit s míčem. Lehká a dynamická podrážka se speciálním rozestavěním kolíků zlepšuje trakci i při rychlé změně směru.

Umbro Velocita³ Pro představují nejnovější evoluci v rychlostním sile Umbro. Třívrstvá konstrukce svršku přináší maximální komfort a v kombinaci s podešví nabízí jistotu při vysoké rychlosti i dynamickém zrychlení. Velocita³ je rychlostní kopačka po hráče, kteří často mění směr a tempo.

Umbro UX Accuro poskytují smrtelný komfort, díky unikátní Pro Stance podešvi, která zajišťuje rovnováhu a stabilitu a ultralehkému svršku s unikátními zónami dotyku a podšitým lemem kopačky.

Nová kolekce Winter Bloom je právě dostupná na www.umbro.cz.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články