ONLINE: Sešívaní hrají v Jablonci. Chybí Deli | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají v Jablonci. Chybí Deli

JABLONEC/STŘELNICE – Sešívaní se v pondělní dohrávce 15. Kola představí v Jablonci. Výkop utkání je v 17:30.
Trenér Šilhavý postrádá stopera Simona Deliho, který má po čtvrtečním duelu s Maccabi zdravotní potíže. Na marodce kromě Murise Mešanoviče a Dušana Šventa zůstává i Ruslan Rotaň. Naopak uzdravený záložník Jan Sýkora už je nachystán na lavičce.

Základní jedenáctka je tak téměř stejná jako proti Dukle, jen na pravou stranu obrany se vrací Jan Bořil. Slavia se odvolala proti dvouzápasovému trestu, díky čemuž může v Jablonci prozatím nastoupit.

Základní sestava: Laštůvka – Bořil, Jugas, Ngadeu, Sobol – Hušbauer, Souček – Zmrhal, Danny, Stoch – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Frydrych, Sýkora, Hromada, van Buren, Altintop, Necid


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články