V pátek večer s Opavou! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V pátek večer s Opavou! Informace pro fanoušky

V pátek večer je v Edenu na programu další zápas naší Slavie! V rámci 3. kola FORTUNA:LIGY přivítají červenobílí ligového nováčka z Opavy. Zápas začíná v 18:30 hodin. Eden Arena bude otevřena od 17 hodin.

Vstupenky na zápas

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1 už od 210 korun. Vstupenky můžete zakoupit přímo na pokladnách v Edenu nebo si je koupit přes online prodej, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky na zápas s Opavou kupujte zejména na pokladně u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16:30 hodin až do začátku zápasu.

Permanentní vstupenky

  • Pokud jste si ještě nezakoupili permanentní vstupenky na zápasy Slavie a máte o jejich koupi zájem, učiňte tak co nejdříve! V předprodeji už zbývá posledních pár kusů!

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s novou posilou Vladimírem Coufalem. Najdete v něm i úvodní díl historického seriálu o slavném tažení Slavie Středoevropským pohárem v roce 1938 nebo plakát Milana Škody. Připojili jsme i reportáž a fotografie z prestižního mládežnického turnaje CEE Cup. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Vstupy na stadion

  • Připomínáme že v nové sezoně došlo k úpravě vstupů do Eden Areny. Pro majitele permanentek a vstupenek do Sektoru Rodiče a děti byl zřízen přednostní vstup, který se nachází na Tribuně Františka Pláničky za pokladnami. Po průchodu tímto vchodem je možný přístup do sektoru schodištěm. Majitelé permanentek do těchto sektorů 225 a 226 mohou vstupovat pouze tímto vchodem. Pro majitele permanentek do sektorů 114, 115 a 116 na Tribuně Východ bude možnost vstupovat vyhrazenými vstupy vybavenými ručními čtečkami v rámci vstupu číslo 2. Majitelé permanentek a vstupenek do sektoru 101 a Internacionál Klub nově vstupují na stadion vstupem číslo 1, majitelé permanentek a vstupenek do sektoru 130 pak vstupem číslo 4. Na každé vstupence a permanentce jsou vyznačeny doporučené vstupy, doporučujeme fanouškům, aby toto označení respektovali.

Novinky ve Fanshopu

  • Fanshop nabízí novinky z podzimní kolekce. Na své si přijdou dámy, děti i pánové. Vybrat si můžete například parádní trička ze speciální edice Spolu píšeme historii. Žádnému slávistovi nemůže chybět ani nový domácí dres. Přímo ve Fanshopu jsou k dispozici dresy čisté i dresy s originálními potisky vybraných hráčů. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Vyhrajte vstupenky na vyprodaný zápas s Dynamem Kyjev

  • Před zápasem a během zápasu s Opavou se můžete zúčastnit soutěže o vstupenky na vyprodaný zápas 3. předkola Ligy mistrů s Dynamem Kyjev, který se hraje v úterý 7. srpna od 19:30 hodin v Edenu. Vezměte si s sebou mobilní telefon a sledujte velkoplošné obrazovky na stadionu!

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a 2. V Edenu se v této sezoně čepuje nová značka piva – desítka Lobkowicz. V horkém letním podvečeru budou v nabídce i nanuky. Novinkou jsou vratné kelímky se slávistickým motivem. Záloha na kelímek je 50 korun. K dispozici jsou tři motivy – kelímek se slávistickým logem, a limitované edice s děkovačkou Tribuny Sever a s kanonýrem Milanem Škodou. Upozorňujme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného kelímku. Žádáme tedy fanoušky, že je třeba si u obsluhy vyžádat nový kelímek.

Pomoc slávistické mládeži

  • Na platformách u vstupů na stadion jsou umístěny kontejnery, kam můžete vhodit svůj vratný kelímek, za který nebudete chtít zpět zálohu. Tímto krokem tak podpoříte projekty slávistické mládeže. Výtěžek z vratných kelímků bude použit na nákup teleskopického kamerového systému pro nahrávání zápasů mládeže. Natáčení videa je ovládáno ze země pomocí ovladačů, kterými lze otáčet kamerou takovým způsobem, aby byly pořízeny ty nejlepší záběry hry naší mládeže. Díky základně v podobě trojnožky lze teleskopickou hlavu zdvihnout až do výše deseti metrů a z této výšky nahrávat utkání. Obsluha kamery současně uvidí v monitoru obraz nahrávaného utkání v reálném čase. Tento teleskopický stojan používají přední anglické a německé kluby.

Sektor Rodiče a děti

  • Od nové sezony dostal novou slávistickou podobu i Sektor Rodiče a děti. Kromě stolečků a židliček v klubových barvách v něm malí slávisté nejdou i stolní fotbálky. Děti se také mohou zabavit malováním na obličej, kreslením křídami a dalšími hrami. Probíhat budou i soutěže o ceny pod dohledem našeho personálu, který děti v případě potřeby během zápasu i pohlídá a zabaví.

Vstupenky na zápasy v Mladé Boleslavi a v Kyjevě 

  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 budou v den zápasu v prodeji lístky na venkovní ligový zápas Slavie v Mladé Boleslavi (10. srpna v 18:30 hodin) a na odvetu 3. předkola Ligy mistrů UEFA v Kyjevě (14. srpna v 18:30 hodin). Za vstupenku do sektoru hostů na zápas Slavie v Kyjevě zaplatíte 50 korun, vstupenka do sektoru hostů do Mladé Boleslavi stojí 180 korun. Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Opavou začíná v 18:30 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT Sport. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články