Hráči na hostování: Góly Musy a Čermáka | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Góly Musy a Čermáka

Divoká přestřelka Viktorie Žižkov s Pardubicemi skončila 4:4, dvakrát se trefil Petar Musa, jednou pak Marcel Čermák. Poprvé za Příbram nastoupil Ruslan Mingazov.

FORTUNA:LIGA

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) – Na půdě Jablonce odehrál celé utkání, pomohl k čistému kontu a zisku tří bodů za výhru 3:0.

Ruslan Mingazov (Příbram) – Proti Olomouci si připsal premiérový start za Příbram. Nastoupil na závěrečných 32 minut a pomohl k těsné výhře 1:0 nad Olomoucí.

FORTUNA NÁRODNÍ:LIGA

Jonas Auer (Viktoria Žižkov) – Poprvé nastoupil za Viktorii Žižkov a v divokém utkání s Pardubicemi, které skončilo 4:4, odehrál 63 minut.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) – Nastoupil v základní sestavě a ve 48. minutě střelou z dálky zvyšoval na 3:1. V 77. minutě střídal.

Petar Musa (Viktoria Žižkov) – Dvěma góly přispěl k přestřelce s Pardubicemi (4:4), byl střídán v poslední minutě zápasu.

Martin Otáhal (Viktoria Žižkov) – Za Viktorii opět odchytal celý duel.

Ondřej Žežulka (Viktoria Žižkov) – V obraně Žižkova proti Pardubicím si připsal plnou porci minut.

Andrei Sintean (Viktoria Žižkov) – Také on nastoupil za rezervu, za kterou hrál celých 90 minut.

Kristijan Trapanovski (Viktoria Žižkov) – Za B-tým odehrál druhý poločas.

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) – Za A-tým nenastoupil, za rezervu odehrál 83 minut a vstřelil jeden gól, B-tým Viktorie ale prohrál s Duklou Jižní Město 2:3.

ČFL

Lukáš Veselý (Vltavín) – Proti Domažlicím hrál 86 minut, jeho tým na domácí půdě zvítězil 5:2.

Šimon Havrda (Litoměřicko) – Závěrečných 11 minut odehrál v domácím duelu proti Velvarům. Litoměřicko zvítězilo 2:1.

Jan Kuchta (Slovácko), Daniel Trubač (Teplice), Tomáš Freit (Opava), David Beňo, Imad Rondić a Václav Pardubský (Viktoria Žižkov), Daniel Krejdl (Slavoj Vyšehrad) a Olivier Kungue (Ústí nad Labem) do utkání nezasáhli.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články