ONLINE: Slavia hraje v Petrohradě proti Zenitu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Petrohradě proti Zenitu

Sešívaní hrají od 18:55 středoevropského času druhý zápas základní skupiny Evropské ligy, soupeřem je ruský celek Zenit Petrohrad.

Oproti ligovému duelu na půdě Baníku Ostrava udělal trenér Jindřich Trpišovský jednu změnu v základní sestavě. Alexandra Balutu nahradí v útoku nahradí Jan Matoušek.

Chytat tedy bude opět Ondřej Kolář. Kraje obrany budou patřit Vladimíru Coufalovi a Janu Bořilovi, ve středu obrané řady pak nastoupí Ondřej Kúdela a Michael Nagdeu.

Stejná zůstává také záložní řada, kterou budou uprostřed tvořit Tomáš Souček, Ibrahim Traoré a Josef Hušbauer, na křídlech je doplní Miroslav Stoch a Jaromír Zmrhal.

Zasáhnout do hry nebudou moci zranění Jakub Hromada, Jakub Jugas, Jan Sýkora, Stanislav Tecl, Mick van Buren a Milan Škoda. Chybět bude také Lukáš Pokorný, který se zranil na předzápasovém tréninku. Na soupisce pro Evropskou ligu není Muris Mešanovič, kvůli problémům s vízem pak do Ruska necestoval Peter Olayinka.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil – Souček, Traoré – Stoch, Hušbauer, Zmrhal – Matoušek
Náhradníci: Kovář, Vantruba – Zelený, Deli, Baluta, Frydrych, Valenta

UTKÁNÍ SLEDUJTE V TEXTOVÉM ONLINU ŽIVĚ ZDE.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články