Hráči na hostování: Pohárové trefy Kuchty a Trubače | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Pohárové trefy Kuchty a Trubače

Jan Kuchta a Daniel Trubač se dokázali gólově prosadit v MOL Cupu. Imad Rondić pak svým gólem rozhodl o výhře Viktorie Žižkov nad Táborskem.

FORTUNA:LIGA

Ruslan Mingazov (Příbram) – Za Příbram nastoupil v základní sestavě, odehrál 65 minut a asistencí se podílel na prvním gólu svého celku. Příbram zvítězila nad Mladou Boleslaví 3:0.

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) – Na straně poraženého celku odehrál na stoperu celý duel.

Daniel Trubač (Teplice) – V MOL Cupu proti Vltavínu hrál celé utkání, gólem pomohl k výhře 2:1 a k postupu do dalšího kola českého poháru. V lize pak do duelu s Jabloncem nenastoupil.

Jan Kuchta (Slovácko) – Trefil se v pohárovém zápase na hřišti třetiligové Olympie Radotín. V ligovém klání s Opavou sice odehrál celý zápas, gólově se ale neprosadil. Slovácko podlehlo celku ze Slezska 0:2.

FORTUNA NÁRODNÍ:LIGA

Jonas Auer (Viktoria Žižkov) – Proti Táborsku naskočil v základní sestavě a odehrál 57 minut. V prvním poločase na něj byl sporný zákrok v pokutovém území.

Petar Musa (Viktoria Žižkov) – Na hrotu útoku se proti Táborsku rval 64 minut.

Martin Otáhal (Viktoria Žižkov) – Také tentokrát hájil branku žižkovské Viktorie celých devadesát minut.

Imad Rondić (Viktoria Žižkov) – Po delší době zasáhl do zápasu A-týmu, do hry přišel na závěrečných 26 minut a přesnou hlavičkou v závěru duelu rozhodl o důležité výhře 2:1!

Andrei Sintean (Viktoria Žižkov) – Do zápasu naskočil v 58. minutě, kdy nahradil Jonase Auera.

Kristijan Trapanovski (Viktoria Žižkov) – Odehrál druhý poločas střetnutí s Táborskem.

ČFL

Šimon Havrda (Litoměřicko) – V zápase proti Dobrovici, které skončilo výhrou Litoměřicka 3:1, odehrál 63 minut.

Lukáš Veselý (Vltavín) – Za třetiligový Vltavín se trefil v MOL Cupu do sítě Teplic, postup ale nakonec brali za výhru 2:1 Severočeši. V dalším zápase pak hrál proti Benešovi 86 minut, Vltavín porazil svého soupeře poměrem 2:0.

Tomáš Freit (Opava), David Beňo, Marcel Čermák, Vojtěch Mareš, Václav Pardubský, Ondřej Žežulka (všichni Viktoria Žižkov), Olivier Kingue (Ústí nad Labem) a Daniel Krejdl (Vyšehrad) do utkání nezasáhli.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články