V neděli v Edenu s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

V neděli v Edenu s Příbramí

Tři dny po zápase v Petrohradu čeká na sešívané další ligový duel, tentokrát přivítají v Edenu nováčka z Příbramí. O nedělním duelu se rozpovídal trenér Jindřich Trpišovský.

Jaké očekávání má trenér sešívaných od nedělního soupeře? „Příbram působí velice zajímavě, hrají takový sympatický vabank fotbal. Buď sahají po bodech nebo je získají, nebo třeba i kvůli tomu ztratí zápas. Jsou velmi aktivní, hodně běhají, napadají, mají nebezpečné protiútoky a snaží se hrát hodně kombinačně. Hrají hodně zajímavý fotbal a jsou hodně pracovití. Takže určitě nepříjemný soupeř," prozradil o soupeři trenér sešívaných.

Slavia měla v uplynulých dnech náročný program: „V pátek ve dvě hodiny jsme dorazili, takže ta část hráčů, která byla zatížená, šla na výklus a na kolo, plus měla regeneraci, jídlo, atd. Snažíme se udělat maximum pro to, aby se fyzický stav dal na neděli dohromady v rámci možností. Ti, co nebyli tolik zatížení a nehráli vůbec nebo ti, co tu zůstali, šli trénovat. To je jediné, co se dá udělat. V sobotu pak byl předzápasový trénink a naladění na nedělní utkání, standardky. Rychle si ukázat něco o Příbrami, silné, slabé stránky a v neděli to zvládnout. Moc času není, ale je to realita a musíme se s tím srovnat," popsal trenér.

Do hry se po zranění připojují další hráči: „Těší nás to, zvlášť v situaci, v které jsme. Hlavně u ofenzivních hráčů. Teď je to pro nás důležité, navíc přijde reprezentační pauza. Takže doufám, že během toho můžeme dotrénovat a uzdraví se nám třeba někteří hráči. Jsem hlavně rád, že z posledních zápasů nám nikdy z toho nevypadl. Když je zápasů hodně, samozřejmě se kumuluje možnost zranění. Jak jsme předtím měli smůlu, tak teď musím zaklepat, že hráči nevypadávají," zakončil Jindřich Trpišovský.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články