Vstupenky na osmifinále MOL Cupu v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na osmifinále MOL Cupu v prodeji

Slavia bude ve své cestě za obhajobou domácího poháru pokračovat proti druholigové Chrudimi. Osmifinále se hraje v Edenu v pátek 16. listopadu od 18:30.

Slavia si reprezentační přestávku zpestří osmifinálovým utkání MOL Cupu. Domácí pohár s Chrudimí se koná v pátek 16. listopadu od 18:30. Permanentkáři mají vstup na zápas zdarma, vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1 už od 210 korun.

Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky online, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z 816 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2.

Od čtvrtka 8. listopadu jsou vstupenky v prodeji také na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20% slevu pro seniory nad 63 let a 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné na pokladnách koupit zvýhodněnou vstupenku pro studenty a děti. Pouze v online prodeji mohou uplatnit slevu 10 % členové Odboru přátel a Fanklubu.

Při nákupu online i na pokladně můžete současně uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články