Poslední domácí zápas roku 2018 se Zenitem! | SK Slavia Praha
Více

Poslední domácí zápas roku 2018 se Zenitem!

Slavii čeká poslední zápas ve skupině Evropské ligy UEFA! Ve čtvrtek 13. prosince se utká se Zenitem Petrohrad, který už má jisté první místo ve skupině. O druhé postupové místo budou na domácím hřišti v Edenu bojovat fotbalisté Slavie. Zápas začíná ve 21 hodin.

Vstupenky

  • V předprodeji zbývá zhruba tisícovka posledních vstupenek. Pokud se chcete na zápas vypravit a ještě nemáte vstupenky, jejich nákup rozhodně neodkládejte, prodej vstupenek bude probíhat až do jejich vyprodání na pokladnách předprodeje v rámci jejich otevírací doby. Z pohodlí domova si je můžete zakoupit i online na našem webu nebo na webu Ticketportalu. Doporučujeme fanouškům, aby příchod na stadion nenechávali na poslední chvíli. Vyhnete se tak případným frontám. Přijďte včas, ať nezmeškáte první minuty zápasu. Sinobo Stadium se otevírá v 19 hodin. Připomínáme, že zápas provázejí zvýšená bezpečnostní opatření.

Slavia Museum

  • V den zápasu se Zenitem Petrohrad můžete také navštívit Slavia Museum. Unikátní slávistické prostory s více než tisícovkou artefaktů budou otevřeny od 12 do 16 hodin. Vstupenky do muzea si můžete zakoupit buď přímo na pokladnách předprodeje na stadionu v Edenu nebo z pohodlí domova on-line na našem webu zde.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin do 22 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. Během utkání platí zákaz používání pyrotechniky a vhazování jakýchkoliv předmětů na hrací plochu. Za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s protikuřáckým zákonem a Návštěvním řádem Sinobo Stadium zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla. Žádáme také fanoušky, aby utkání sledovali ze svých sedadel a nikoliv ze schodů vedoucích z koridorů na ochozy, kde blokují únikové cesty.

Doprava a parkování

  • Doporučujeme fanouškům, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Počet parkovacích míst v okolí Edenu je omezen, placená parkovací místa na parkovišti P2 u hotelu Iris jsou vyprodána. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Po utkání budou po dohodě s Dopravním podnikem hlavního města Prahy posíleny spoje tramvaje číslo 22 a 7 a také autobus číslo 136 směr Letňany. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti P4 za jižní tribunou v ulici Pod Altánem. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s trenérem Jindřichem Trpišovským. Připomeneme si také klíčové zápasové momenty podzimní části ligy. Nebude chybět ani ohlédnutí za předchozími duely v Evropské lize. Těšit se můžete na plakát Miroslava Stocha a spoustu dalších unikátních fotografií. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

SMS soutěž

  • Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit o limitovanou slávistickou edici hry FIFA 19 pro PS4 s podpisem kapitána Milana Škody! Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách a pošlete SMS na telefonní číslo 900 11. Jeden vylosovaný výherce získá limitovanou slávistickou edici hry FIFA 19 pro PS4 s podpisem kapitána Milana Škody!

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 18:30 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Novinky ve Fanshopu

  • Udělejte radost svým blízkým vánočním dárkem z Fanshopu Slavie. Vybírat můžete také z celé řady zimních novinek, kterými jsou bundy, čepice, rukavice a šály. V prodeji jsou také nové kalendáře a diáře pro rok 2019, vánoční ozdoby, špičky a spousta dalších sešívaných dárků. Až do neděle 23. prosince má Fanshop Slavie prodlouženou otevírací dobu. Kromě čtvrtka má každý všední den a o víkendu otevřeno od 10 do 18 hodin. Ve čtvrtek dokonce do 19 hodin. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Zahřát se můžete také oblíbeným svařákem, který bude v prodeji ve venkovních stáncích i ve stáncích v koridoru stadionu. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s děkovačkou Tribuny Sever s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun. Upozorňujeme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného již použitého kelímku. Obsluha je povinna podávat nápoj vždy do nového kelímku.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie se Zenitem Petrohrad začíná ve 21 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT2.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články