Hráči na hostování: Pokorný i Jugas vynulovali soupeře | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Pokorný i Jugas vynulovali soupeře

Třináct slávistů hostujících v jiných klubech vyběhlo v uplynulém týdnu na fotbalové trávníky. Dařilo se zejména obráncům, povedené utkání odehráli i sešívaní mladíci hostující ve Vyšehradu.

FORTUNA:LIGA

Jan Kuchta (FK Teplice) - Talentovaný útočník nastoupil proti Jablonci na postu hrotového útočníka a na hřišti vydržel 63. minut. Střídán byl za vyrovnaného stavu 1:1, Jablonec však nakonec zvítězil 2:1.

Jakub Jugas (FK Mladá Boleslav) - Podruhé v řadě odehrál celých 90 minut a jistým výkonem ve středu obrany pomohl svému týmu k vítězství 2:0 nad Příbramí.

Jan Matoušek (FK Příbram) - Proti Mladé Boleslavi nastoupil na pozici podhrotového hráče a na hřišti vydržel celý zápas, porážce svého týmu však nezabránil.

Olivier Kingue (FK Příbram) - Talentovaný obránce či záložník odehrál ve středu zálohy celý zápas proti Mladé Boleslavi, ani on však nedokázal odvrátit porážku Příbrami 2:0.

Ruslan Mingazov (FK Příbram) - Do zápasu ve městě automobilů nastoupil na pozici pravého záložníka, výrazněji se mu ale prosadit nepodařilo a v 75. minutě byl vystřídán Radkem Voltrem.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905) - V Karviné strávil na hřišti celých 90 minut a přispěl tak k jednoznačnému vítězství klokanů 3:0 v důležitém záchranářském souboji.

Jan Sýkora (FC Slovan Liberec) - V zápase na hřišti Olomouce nastoupil na pozici ofenzivního záložníka a na trávníku strávil 57 minut, porážce Liberce 2:1 však zabránit nedokázal.

Petar Musa (FC Slovan Liberec) - Mladý chorvatský útočník střídal v 57. minutě utkání s Olomoucí Jana Sýkoru za stavu 2:0 pro Hanáky, Liberci pak dokázal pomoci pouze ke snížení nepříznivého skóre.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jonas Auer (FK Viktoria Žižkov) - V zápase proti Zbrojovce Brno odehrál rakouský talent na hrotu útoku celý první poločas, jeho tým nakonec musel skousnout drtivou porážku 6:0.

Česká fotbalová liga (ČFL)

Martin Otáhal (FC Slavoj Vyšehrad) - Talentovaný brankář odchytal celé utkání proti Domažlicím a velkou měrou se podílel na vítězství Vyšehradu 1:0.

Jan Vejvar (FC Slavoj Vyšehrad) - Na hřiště nastoupil v úvodu druhého poločasu za Denise Laňku a spolehlivým výkonem se podílel na zisku tří důležitých bodů.

Daniel Krejdl (FC Slavoj Vyšehrad) - Do zápasu s Domažlicemi naskočil v 86. minutě a pomohl svému týmu udržet gólové vedení až do závěrečného hvizdu.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Železiarne Podbrezová) - Třetí zápas v roli jedničky odchytal mladý brankář proti Žilině, v zápase dvakrát inkasoval a neodvrátil vítězství soupeře 2:0.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články