Vstupenky na Liberec jsou v prodeji, děti do 15 let zdarma | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Liberec jsou v prodeji, děti do 15 let zdarma

V sobotu 30. března v 17:30 přivítáme na Sinobo stadionu Slovan Liberec, vstupenky jsou v prodeji online i na pokladnách.

Ve 26. kole FORTUNA:LIGY se uktáme se Slovanem Liberec. Vstupenky jsou již v prodeji a koupit je můžete níže v tomto článku a také na pokladnách Sinobo Stadionu, otevírací dobu naleznete v sekci Vstupenky

Děti do 15 let zdarma

Všechny děti do 15 let mají nárok na jednu dětskou vstupenku zdarma. Stačí přijít na pokladny Sinobo stadionu v otevírací době pokladen a doložit datum narození (např. kartička zdravotní pojišťovny). Při vstupu na stadion v den zápasu pak mějte doklad s sebou, neboť na něj můžete být tázáni.

Vstupenky v prodeji

Aktuálně lze zakoupit nejen vstupenky na Liberec, ale také vstupenky na Ligu mistryň a stále i permanentní vstupenky na jaro. O tom, jak se permanentky vyplatí, čtěte zde

Kupujte  online a na pokladnách. Aktuální otevírací dobu naleznete v sekci Vstupenky.

Při nákupu online si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z 796 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20% slevu pro seniory nad 63 let a 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP. Na další vstupenky mohou členové Odboru přátel a Fanklubu v online prodeji uplatnit slevu 10 %.

Při nákupu online i na pokladně můžete současně uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

Vstupenku na zápas je třeba vytisknout. Na displeji mobilního telefonu nelze vstupenku na turniketech přečíst, fanoušky proto nemůžeme pustit na Sinobo Stadium.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články