ONLINE: Slavia hostí od 17:30 Liberec | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí od 17:30 Liberec

Od 17:30 přivítají slávisté v rámci 26. kola FORTUNA:LIGY na své domácí půdě hráče Slovanu Liberec.

Slavii v domácím zápasu proti Liberci nepomůže trojice zraněných hráčů. Kromě dlouhodobých marodů Stanislava Tecla a Jakuba Hromady nemohou trenéři počítat se službami Petra Ševčíka, který se však po zranění třísel v pátek již plně zapojil do tréninkového procesu.

Od úvodních minut vyšle trenér Jindřich Trpišovský na hřiště jedenáctku, v jejíž bráně nechyběla gólmanská jednička Ondřej Kolář. Střežit jeho bránu mu pomůžou Vladimír Coufal s Janem Bořilem na krajích a Ondřej Kúdela se Simonem Delim ve středu. Dvojici defenzivních štítů vytvoří Tomáš Souček a Ibrahim Traoré a o zakládání útočných akcí se budou starat Lukáš Masopust, Miroslav Stoch a Jaromír Zmrhal. Na hrot se postaví kapitán Milan Škoda.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Bořil – Souček, Traoré – Masopust, Stoch, Zmhral – Škoda
Náhradníci: Kovář, Olayinka, Hušbauer, Ngadeu, van Buren, Frydrych, Král

TEXTOVÝ ONLINE Z UTKÁNÍ NAJDETE ZDE:

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články