Informace pro fanoušky k zápasu s Plzní | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Plzní

V neděli 12. května čeká slávisty přímý boj o titul. Do Sinobo Stadium přijede Viktoria Plzeň, která ztrácí na sešívané dva body. Začátek je v 18 hodin.

Vstupenky

  • Každý majitel permanentní vstupenky má na zápas Slavie s Plzní jisté své místo permanentky (permanentní vstupenky platí na celou nadstavbu). Vstupenky jsou od soboty 11. května od 10 hodin ve volném prodeji, prodávat budou až do začátku zápasu nebo do vyprodání. Cena vstupenek je v kategorii Z3. V prodeji jsou online i na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Při vstupu na stadion nestačí ukázat čárový kód v telefonu, vstupenku je třeba vytisknout. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro seniory nad 63 let a 10 procent pro držitele průkazu ZTP/TP. Členové Odboru přátel a Fanklubu mohou v online prodeji uplatnit slevu 10 procent.

Přijďte včas

  • Brány Sinobo Stadium se otevírají v 16:30 hodin, zápas začíná v 18 hodin. Všem návštěvníkům doporučujeme přijít na stadion včas, ať se vyhnete případným frontám u turniketů a nezmeškáte první minuty zápasu.

O2 TV Fanzona

  • Ve Fanzoně ligového partnera O2 TV se můžete těšit na spoustu zábavy a soutěží. O2 TV Fanzonu najdete u vstupu číslo 2, začátek je v 16 hodin. Fanoušci se mohou těšit na autogramiádu Jakuba Hromady, Martina Kuciaka a Tomáše Vlčka, focení s pohárem pro mistra ligy, O2 TV Sport Pack na měsíc zdarma pro každého účastníka soutěží O2 TV Fanzony. Zájemci si také mohou vyzkoušet unikátní fotbal v kleci nebo se zapojit do soutěže v rychlosti střely. Součástí O2 TV Fanzony bude i O2 Guru stan, kde bude hlavní vysílatel FORTUNA:LIGY prezentovat své služby. Všichni účastníci soutěží si navíc odnesou voucher s kódem na sledování O2 TV na celý měsíc zdarma. Voucher od O2 TV obdrží také prvních 250 zákazníků ve Fanshopu Slavie. Podrobnosti k O2 TV Fanzoně najdete zde

Food Truck Pepsi

  • U vstupu číslo 1 se můžete zúčastnit Pepsi Souboje chuti. Odměnou bude speciální menu (burger, hot dog nebo další pochutiny), navržené šéfkuchařem Romanem Kotlářem (vítěz soutěže MasterChef Česko 2015) přímo pro roadshow Pepsi.

Ukaž, komu fandíš

  • Před stadionem budou hostesky FORTUNA:LIGY rozdávat speciální slušivé náramky v barvách domácího týmu. Pořiďte si s náramkem co nejoriginálnější fotku a pochlubte se s ní buď v komentáři pod soutěžním příspěvkem na ligovém facebookovém profilu, nebo na svém profilu na Instagramu. Nezapomeňte připojit hashtag #finaleligy. Soutěž bude vyhodnocena po odehrání třetího kola finále FORTUNA:LIGY. Vyhrát můžete půjčení kabrioletu na víkend, sázenky od Fortuny v hodnotě 10 tisíc, zájezd v hodnotě 10 tisíc od společnosti Alexandria nebo permanentku na novou sezonu. Podrobnosti k soutěži najdete zde

Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select. Zde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novou domácí zápasovou sadu Buďte jako hráči a vybavit se tak originálními PUMA dresy, trenkami a stulpnami. K dostání je také nová PUMA tréninková a vycházková kolekce. Nechybí jarní kolekce triček, mikin nebo kšiltovek. Novinkou je i pivo Slávistická jedenáctka s originálním designem od Pivovary Lobkowicz. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude stát před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Ve fotografiích a krátkých zápasových shrnutích si připomeneme průběh třiceti zápasů základní části FORTUNA:LIGY. Těšit se můžete na plakát Tomáše Součka z vítězného derby se Spartou v semifinále domácího poháru. Nebude chybět tradiční historické okénko nebo informace k mezinárodnímu žákovskému turnaji Slavia International Cup, který je na programu v Edenu příští víkend. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Občerstvení

  • V kavárně u vstupu číslo 1 si můžete ke kávě zakoupit sladké i slané pochoutky. Nebude chybět oblíbený chléb se škvarkovou pomazánkou, který bude k dostání ve všech stáncích, nebo burgery, které můžete zakoupit u stánku číslo 14. Před zápasem mohou fanoušci využít občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem – u vstupu na stadion číslo 1 venkovní stánky a u vstupu číslo 2 venkovní stánky i s posezením. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – s logem klubu, s děkovačkou Tribuny Sever, s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun.

Parkování

  • Parkovací místa na parkovišti P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice), jsou vyprodána. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a dopravě najdete zde.

Uzavření průchodu v koridoru

  • Z bezpečnostních důvodů bude uzavřen průchod uprostřed koridoru na tribuně J. W. Maddena. Nebude tedy možné dostat se z jižní části stadionu na Tribunu Sever a obráceně. Pro vstup do sektorů 122 až 129 a 225 až 230 využijte, prosím, vstup číslo 4. Jiným vstupem nebudete na tento zápas na stadion vpuštěni. Pro vstup do ostatních sektorů využijte vstupy číslo 1 a 2.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 16 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Plzní začíná v 18 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články