Jindřich Trpišovský nejlepším trenérem sezony | SK Slavia Praha
Více

Jindřich Trpišovský nejlepším trenérem sezony

Na slavnostním galavečeru Ligové fotbalové asociace získal trenér Slavie Jindřich Trpišovský ocenění pro nejlepšího trenéra uplynulého ročníku FORTUNA:LIGY.

Jindřich Trpišovský dokázal v uplynulém ročníku FORTUNA:LIGY vrátit Slavii po dvou letech zpět na první místo tabulky a dovést ji k zisku titulu. V anketě o nejlepšího trenéra sezony jasně porazil druhého Pavla Vrbu, třetí místo obsadil jablonecký Petr Rada.

„Vyhrát v naší lize zápas je hodně těžké, každý soupeři klade velký odpor, všech týmů si vážím. Kdybych ale měl vyzdvihnout něco konkrétního, budou to zápasy s Plzní, které byly pro letošní sezonu klíčové," říká po zisku ocenění trenér Slavie.

Jindřich Trpišovský dovedl Slavii v uplynulých 35 ligových zápasech k 26 výhrám a 5 remízám, poraženi odcházeli sešívaní ze hřiště pouze čtyřikrát. Ofenzivní styl Jindřicha Trpišovského vedl k 79 vsítěným gólům, což je druhé nejvyšší číslo v historii samostatné české ligy a novodobý klubový rekord. Pod vedením sešívaného kouče navíc slávisté inkasovali pouze 26 branek, tedy nejméně ze všech týmů FORTUNA:LIGY.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články