Hráči na hostování: Alvir má první gól, trefili se i Sýkora s Matouškem | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Alvir má první gól, trefili se i Sýkora s Matouškem

Jak se o uplynulém víkendu dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Za Klokany odehrál na pozici stopera celé utkání na hřišti Baníku, porážce 4:2 ale zabránit nedokázal.

Marko Alvir (1. FK Příbram): Proti budějovickému Dynamu navázal na skvělé výkony z předchozích zápasů a krásnou individuální akcí z deváté minuty duelu, zakončenou přízemní ranou do soupeřovy brány, pomohl Příbrami k zisku tří cenných bodů. Pro Marka Alvira se jednalo o premiérový gól v české lize.

Jan Sýkora (FK Jablonec): Levonohý záložník pokračuje ve skvělých výkonech, v utkání proti Opavě otevřel v druhém poločase ranou zblízka skóre a díky čtyřem ligovým gólům se drží na čele tabulky střelců.

Jan Matoušek (FK Jablonec): Mladý ofenzivní univerzál pokračuje ve výkonech z úvodu sezony a v duelu s Opavou patřil k nejvýraznějším hráčům na trávníku. V úvodu utkání sice svoji nadějnou hlavičku poslal pouze do břevna hostující brány, v 71. minutě střetnutí ale přesnou střelou k tyči rozhodl o vítězství Jablonce 2:1.

Jakub Jugas (FK Jablonec): Proti Opavě strávil na hřišti celých devadesát minut a spolehlivým výkonem v defenzivě pomohl Severočechům k důležitému vítězství.

Jan Kuchta, Petar Musa a Oscar Dorley (všichni FC Slovan Liberec) do zápasu se Slavií kvůli dohodě klubů nenastoupili.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Pohronie): V domácím zápase proti trnavskému Spartaku odchytal celý zápas a i přes dva inkasované góly pomohl svému týmu k cenné remíze 2:2.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): V utkání se Sokolovem odchytal celých devadesát minut a pomohl Vyšehradu k výhře 2:0.

Ondřej Žežulka, Vojtěch Mareš (FK Slavoj Vyšehrad): V obraně Pražanů odehráli celé utkání a spolehlivým výkonem pomohli svému týmu k důležitému vítězství.

Jan Vejvar, Libor Drozda (FK Slavoj Vyšehrad): Do utkání se Sokolovem naskočili v průběhu druhého poločasu duelu a pomohli Vyšehradu uhájit dvoubrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

Tomáš Freit, Lukáš Veselý a Václav Pardubský (všichni FK Slavoj Vyšehrad) do utkání proti Sokolovu tentokrát nezasáhli.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Do utkání s Brnem naskočil ve 46. minutě a spolehlivým výkonem ve středu zálohy pomohl svému týmu k remíze 2:2.

Tomáš Vlček (FK Ústí nad Labem): Tentokrát do utkání Severočechů nezasáhl.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články